Je bent hier: Home > Celebs > Rico Verhoeven en ex Jacky distantiëren zich van ‘wilde verhalen’ over relatiebreuk

Rico Verhoeven en ex Jacky distantiëren zich van ‘wilde verhalen’ over relatiebreuk

Celebs
Rico Verhoeven en ex Jacky distantiëren zich van ‘wilde verhalen’ over relatiebreuk

Rico Verhoeven (30) heeft in een verklaring afstand gedaan van de ‘wilde verhalen’ die de ronde doen over het einde van zijn relatie met Jacky Duchenne. De kickbokser schrijft op Instagram dat de enige bron met accurate berichtgeving hijzelf is.

Verhoeven en Duchenne kondigden eerder deze week aan na een relatie van dertien jaar uit elkaar te gaan. “De reden daarvoor is dat we jammer genoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie”, schrijft hij.

Statement Rico en Jacky

“Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij”, vindt het stel. “We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen.”

Drie kinderen

De kickbokser schrijft zich bewust te zijn van zijn status als publiek persoon, maar hoopt dat zijn kinderen hier niet ongevraagd gevolgen van ondervinden. Verhoeven en Duchenne hebben drie kinderen van acht, vijf en twee jaar oud.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

OFFICIËLE STATEMENT Rico Verhoeven en Jacky Duchenne: Begin deze week hebben wij het voor ons verdrietige bericht gedeeld dat we niet verder gaan als koppel. De reden daarvoor is dat we jammergenoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie. Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij. De enige bron met accurate informatie zijn wij zelf. We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen. Wij zijn ons nog terdege bewust van het feit dat we publieke personen zijn, maar willen dat onze kinderen hier niet ongevraagd de dupe van worden.

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Yolanthe

Eerder deze week ontstond een gerucht nadat Duchenne op een Instagramfilmpje van Yolanthe Cabau (34) reageerde. Cabau liet de bloemen zien die op de herdenkingsplek van haar overleden vader staan, waarop Duchenne insinueerde dat de rozen afkomstig waren van Verhoeven en voor Valentijnsdag verstuurd waren. Ze noemde dit later een ‘impulsief foutje’. De reactie werd na enige tijd verwijderd, wat het hele verhaal nog verdachter maakte.

Lees ook
Ex-vriendin Rico Verhoeven wil Yolanthe-schade beperken (maar is totaal niet geloofwaardig)

Jacky betuigt spijt

Na een korte reactie van Rico (“Ik stuur regelmatig attenties, zoals een bloemetje, merchandise of een gesigneerd boek, en deze comment was niet op z’n plaats”) schreef Jacky in een post op haar eigen instagramaccount een rectificatie – duidelijk op vriendelijk verzoek van haar kersverse ex. “Emoties vliegen alle kanten op. Pijn, verdriet, angst en hoop. Ik reageerde niet goed op de verzonden Valentijnsbloemen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee