Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Weer gelukkig in de liefde: ‘dít is de nieuwe vlam van Rico Verhoeven’

Weer gelukkig in de liefde: ‘dít is de nieuwe vlam van Rico Verhoeven’

Weer gelukkig in de liefde: ‘dít is de nieuwe vlam van Rico Verhoeven’

Na een relatie van dertien jaar kondigden Rico Verhoeven (31) en Jacky Duchenne (34) begin dit jaar aan uit elkaar te gaan. Inmiddels zou de kickbokser opnieuw het liefdesgeluk gevonden hebben. Niet bij Yolanthe Cabau (35) zoals eerder het gerucht klonk, maar bij een 27-jarige vrouw uit Haarlem.

‘Nieuwe vlam Rico Verhoeven’

Volgens Shownieuws zou Rico Verhoeven opnieuw het liefdesgeluk gevonden hebben. Hij zou gespot zijn met de 27-jarige Felicia op het verjaardagsfeest van Joseph, een van de beste vrienden van de topsporter.

Welles-nietes

Hoewel de informatie over de relatie van een zeer betrouwbare bron zou komen, geeft Felicia aan dat ze slechts goede vrienden zijn. Opmerkelijk detail: Felicia ontkende eerst de kickbokser überhaupt te kennen, maar kwam daar later op terug. “We zijn slechts goede vrienden”, klonk het toen. Rico heeft zelf (nog) niet gereageerd op het gerucht, maar volgens zijn management kent hij de vrouw niet en is de kickbokser nog altijd vrijgezel. In deze video is de vermeende nieuwe liefde van Verhoeven te zien.

Rico en Jacky uit elkaar

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne kondigden in februari aan na een relatie van dertien jaar uit elkaar te gaan. “De reden daarvoor is dat we jammer genoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie”, schreef hij destijds. “Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij”, vond het stel. “We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen.” Het stel heeft drie kinderen samen, van acht, vijf en twee jaar oud.

Lees ook
Rico Verhoeven rouwt om goede vriend na tragisch ongeval: ‘Ik belde je zondag nog..’

Hetzelfde huis

Ondanks hun breuk wonen Rico en Jacky nog altijd in hetzelfde huis. “We wisselen elkaar af bij onze dochters en zoontje. Als zij er is, dan ben ik weg en andersom”, vertelde Verhoeven er eerder over aan Veronica Magazine. “Dat is geen prettige situatie maar het heeft als klein voordeel dat ik buiten ons gezin nog een klein cirkeltje van andere mensen zie: een vriend, mijn zus en mijn moeder. Je merkt in deze tijd extra hoe belangrijk je naasten voor je zijn.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

GOODMORNING !!!

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤ #son #vince #love

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

OFFICIËLE STATEMENT Rico Verhoeven en Jacky Duchenne: Begin deze week hebben wij het voor ons verdrietige bericht gedeeld dat we niet verder gaan als koppel. De reden daarvoor is dat we jammergenoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie. Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij. De enige bron met accurate informatie zijn wij zelf. We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen. Wij zijn ons nog terdege bewust van het feit dat we publieke personen zijn, maar willen dat onze kinderen hier niet ongevraagd de dupe van worden.

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram