Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Openhartige Rico Verhoeven na relatiebreuk: ‘Ik mis gewoon de kinderen’

Openhartige Rico Verhoeven na relatiebreuk: ‘Ik mis gewoon de kinderen’

Celebs
Openhartige Rico Verhoeven na relatiebreuk: ‘Ik mis gewoon de kinderen’

Rico Verhoeven (31) en zijn vriendin Jacky Duchenne (34) waren 13 jaar samen toen ze eerder dit jaar besloten uit elkaar te gaan. Dat betekent dus ook dat de kickbockser zijn kinderen een stuk minder ziet, waar hij het behoorlijk lastig mee heeft.

Eerste stapjes gemist

Rico herkent zich dan ook in het nieuwe nummer Thuis van André Hazes, zo vertelt hij op Radio 538. “Ik weet dat mijn kinderen dat ook hebben”, aldus Verhoeven. “Dat doet wel wat met mij. Ik heb de eerste stapjes van mijn zoon niet gezien, omdat ik toen niet thuis was. Je moet er niet te lang bij stilstaan, maar als je erbij stilstaat, doet dat wel pijn.”

Alleen

“Wat het lastig maakt, is dat ik een ruim huis heb. En een ruim huis alleen, is echt alleen. Toevallig gisterenavond had ik wel even verdriet. Ik mis gewoon de kinderen. Ook al ben ik aan het werk van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat: ik kon altijd nog even een kus geven.” Tot in ieder geval afgelopen juni woonden Rico en Jacky ondanks hun breuk nog samen onder één dak.

‘Op zo’n moment voel ik me heel klein’

Ook vindt hij het lastig dat zijn privéleven altijd op straat ligt. Hij vindt het dan ook jammer dat wanneer hij gespot wordt met een vrouw, het meteen zijn nieuwe vlam zou zijn. “Dan denk ik: Jongens kom op, denk even na. Ik ben niet alleen, ik heb ook drie kinderen en die worden ook geconfronteerd met de media.” En ja, wanneer zijn dochter van negen dan wel even wil weten of papa het haar zou vertellen als-ie iemand heeft ontmoet, doet dat wel wat. “Ik ben heel groot, maar op zo’n moment voel ik me heel klein.”

Lees ook
Emotionele Rico Verhoeven op Instagram: ‘Je bent altijd in mijn gedachten’

Relatiebreuk en roddels

De kickbokskampioen maakte in februari aan De Telegraaf bekend dat hij en Jacky na dertien jaar samen uit elkaar gingen. Samen hebben ze drie kinderen dochters Mikayla (9) en Jazlynn (5) en zoontje Vince (3). Rico is sinds de breuk al aan meerdere vrouwen gelinkt, onder wie Gaby Blaaser en Yolanthe Cabau. Die laatste roddel werd nota bene door zijn ex Jacky de wereld in geslingerd, wat een flinke rel veroorzaakte. In het interview met Radio 538 benadrukt Rico dat er op dit moment geen vrouw in zijn leven is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sunday Funday

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lets start the week with a smile of the next generation…..❤

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee