Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftig: tienjarige dochter van Rico Verhoeven heeft haar rug gebroken

Heftig: tienjarige dochter van Rico Verhoeven heeft haar rug gebroken

Heftig: tienjarige dochter van Rico Verhoeven heeft haar rug gebroken

Oh, wat zielig! Mikayla, de dochter van bokser Rico Verhoeven, heeft anderhalve week geleden haar rug gebroken. Dat deelt haar moeder Jacky Duchenne op Instagram. “Ik heb haar voor het eerst een halve dag naar school gebracht. Ze is zo sterk!”

Val van klimrek

De tienjarige dochter van Rico en zijn ex Jacky is op school van een klimrek gevallen. Dat schrijft Jacky in haar stories op Instagram. “Ik heb heel veel vragen over hoe het is gekomen dat Mikayla haar rug gebroken heeft. De eerste 48 uur waren verschrikkelijk voor ons tweeën, maar vooral voor haar. Ik kon alleen maar machteloos toekijken.”

Tekst gaat verder onder de foto.

De val is nu dus anderhalve week geleden en het gaat gelukkig een stuk beter. “Ik heb haar voor het eerst een halve dag naar school gebracht. Ze is zo sterk!”, aldus een ietwat opgeluchte Jacky.

Lees ook
Zo ziet de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven eruit

Drie kinderen met Jacky

Op het moment van het ongeluk was Rico niet in Nederland. Momenteel is hij in Los Angeles aan het trainen met acteur Mark Wahlberg om Rico’s acteerdroom te verwezenlijken. Rico heeft al een aantal acteerklussen op zijn naam staan, zo speelde hij onder andere in Undercover en Vechtershart.

Samen met Jacky heeft Rico drie kinderen: dochters Mikayla en Jazzlyn en zoon Vince. In 2020 werd bekend dat Rico en Jacky na dertien jaar uit elkaar gingen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws, AD | Beeld: BrunoPress