Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rico Verhoeven: ‘Ik heb een leuk iemand gevonden waar ik het gezellig mee heb’

Rico Verhoeven: ‘Ik heb een leuk iemand gevonden waar ik het gezellig mee heb’

Rico Verhoeven: ‘Ik heb een leuk iemand gevonden waar ik het gezellig mee heb’

Maandag kwamen er beelden naar buiten van Rico Verhoeven en Naomy van Beem die weer samen waren gespot, dit keer op een festival in Amsterdam. Al vaker werden de twee aan elkaar gelinkt, maar het management van Rico bleef de geruchten van een relatie ontkennen. Ook maandag lieten ze weten dat er geen sprake was van een relatie. Nu komt de kickbokser zelf naar buiten met een heel ander statement.

Nieuwe liefde Rico Verhoeven?

Het management kon maandag wel vertellen dat Rico Verhoeven (32) en Naomy van Beem (31) ‘wel eens gedatet hadden’, maar van een echte relatie was absoluut geen sprake. Toch lijkt Rico het wel degelijk erg gezellig te hebben met de 31-jarige influencer.

Super happy

Aan De Telegraaf laat de sporter weten dat het ‘hartstikke goed’ gaat met zijn dateleven. ‘Ik ben super happy. Ben vooral lekker aan het genieten’, aldus Verhoeven. Toch laat Rico het daar niet bij. Hij bevestigd zelfs dat hij iemand op het oog heeft. ‘Ik heb een leuk iemand gevonden waar ik het heel gezellig mee heb, dus we zitten gewoon in een hele leuke vibe samen.’ Of het daadwerkelijk Naomy is waar de kickbokser het gezellig mee heeft is niet bevestigd. Toch lijkt alles erop te wijzen.

Lees ook:

Rico Verhoeven verrast met nieuwe look: is zijn vermeende nieuwe vriendin reden van make-over?

Verschillende vrouwen

Rico werd na zijn breuk met Jacky gelinkt aan verschillende vrouwen, waaronder Yolanthe en Gaby maar óók ene Felicia uit Haarlem. Over alle roddels liet de kickbokser zich onlangs al uit in Jinek. ‘Dat ik met iemand gezien ben. Dan zegt een medium: dat is zijn nieuwe vriendin. En iedereen neemt het over. Dan vinden ze het blijkbaar niet nodig te checken. Dat vind ik jammer’, aldus de kickbokser in Jinek. Zeker omdat zijn kinderen misschien ook het één en ander opvangen, wat dan helemaal niet waar blijkt te zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress