Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hint Rico Verhoeven op een ‘happy end’ met déze cryptische tekst op Instagram?

Hint Rico Verhoeven op een ‘happy end’ met déze cryptische tekst op Instagram?

Hint Rico Verhoeven op een ‘happy end’ met déze cryptische tekst op Instagram?

Rico Verhoeven (31) zou een aantal maanden na de breuk met de moeder van zijn kinderen, Jacky Duchenne (34), opnieuw het liefdesgeluk gevonden hebben. Zijn nieuwe vriendin is niet Yolanthe Cabau (35) zoals eerder gespeculeerd werd, maar ene Felicia (27) uit Haarlem. Waar de kickbokser in eerste instantie besloot niet te reageren op het gerucht, lijkt hij nu tóch te hinten op een gelukkige afloop.

Nieuwe liefde Rico Verhoeven?

Onlangs zou Rico volgens Shownieuws gespot zijn met Felicia op het verjaardagsfeestje van een van zijn beste vrienden en de vonk zou overgeslagen zijn tussen beiden. Hoewel de informatie over de relatie van een zeer betrouwbare bron zou komen, liet Felicia weten slechts goed bevriend te zijn met Verhoeven. Opmerkelijk detail: vlak ervoor zei ze nog de kickbokser niét te kennen. Rico besloot op zijn beurt de boel de boel te laten, maar volgens zijn management zou hij de vrouw niet kennen en is de kickbokser nog altijd vrijgezel.

‘Leven is als een film’

Met een van zijn meest recente posts op Instagram lijkt Rico toch in te gaan op het gerucht. Hij vergelijkt zijn leven met een film. “Life is like a movie… stick to the script and stop skipping scenes”, schrijft hij. Hint hij hiermee dan tóch op een plottwist in zijn liefdesleven en een happy end mét de 27-jarige Felicia?

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Life is like a movie…..stick to the script and stop skipping scenes.

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Rico en Jacky uit elkaar

Rico Verhoeven en zijn ex Jacky Duchenne kondigden in februari aan na een relatie van dertien jaar uit elkaar te gaan. “De reden daarvoor is dat we jammer genoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie”, schreef hij destijds. Het stel heeft drie kinderen samen, van acht, vijf en twee jaar oud.

Lees ook
Weer gelukkig in de liefde: ‘dít is de nieuwe vlam van Rico Verhoeven’

Hetzelfde huis

Ondanks hun breuk wonen Rico en Jacky nog altijd in hetzelfde huis. “We wisselen elkaar af bij onze dochters en zoontje. Als zij er is, dan ben ik weg en andersom”, vertelde Verhoeven er eerder over aan Veronica Magazine. “Dat is geen prettige situatie maar het heeft als klein voordeel dat ik buiten ons gezin nog een klein cirkeltje van andere mensen zie: een vriend, mijn zus en mijn moeder. Je merkt in deze tijd extra hoe belangrijk je naasten voor je zijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vince wasn’t having it ??‍♂️?

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Beeld: Brunopress, Instagram