Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wacht even: hebben Rick Brandsteder en Gaby Blaaser tóch het bed gedeeld tijdens De Bachelorette?

Wacht even: hebben Rick Brandsteder en Gaby Blaaser tóch het bed gedeeld tijdens De Bachelorette?

Celebs
Wacht even: hebben Rick Brandsteder en Gaby Blaaser tóch het bed gedeeld tijdens De Bachelorette?

De roddels gingen al langere tijd, nadat Monica Geuze en comedian Edson da Graçamet hun vermoedens in Videoland Viewing Party uitspraken, maar Paul de Leeuw gooit nu nogmaals olie op het vuur. In de aflevering van Ranking the Stars van gisteravond lijkt hij namelijk behoorlijk uit de school te klappen over het vermeende avontuur tussen Rick Brandsteder en Gaby Blaaser.

Chemie tussen Rick en Gaby

Waar ze in De Bachelorette een tal aan vrijgezelle mannen voorgeschoteld kreeg, zou Gaby het toch liever dichterbij huis hebben gezocht. Volgens sommigen was er tussen Rick en Gaby, die het programma mocht presenteren, namelijk sprake van een ongekende chemie. En hoewel het programma alweer een paar weken geleden tot zijn einde is gekomen, is het bij Ranking the Stars nog steeds hot topic.

Inside information

Zo laat Paul weten dat ook hij het programma gekeken heeft en het allemaal maar een beetje corrupt te vinden. “Volgens mij heeft ze het namelijk gedaan met die Brandsteder. Met Rick”, vertelt hij aan kandidaat Daan Boom van Streetlab, die bekent dat het zijn favoriete show van de afgelopen tijd was. Hoewel ook hij zijn vermoedens heeft, is Daan wel benieuwd hoe Paul aan deze inside information komt. “Van wie heb je dat gehoord?”, vraagt-ie aan Paul. “Van Ron Brandsteder”, antwoordt Paul vervolgens met een hoop gelach.

Lees ook 
Over plottwists gesproken: ‘dít is de nieuwe liefde van Gaby Blaaser’

Reactie Rick

De grote vraag luidt nu: vertelt Paul hier de waarheid en hebben Gaby en Rick het echt héél gezellig gehad in Zuid-Afrika, of hebben we het hier gewoon over een ordinaire roddel. Volgens Rick zelf is het laatste aan de orde, zo liet hij eind juli weten. “Het maakt niet uit met welke dame ik waar dan ook word gezien. Er wordt toch altijd wel van alles gesuggereerd. Ik word daar soms wel een beetje moe van en laat het altijd lekker gaan. Dan hebben we er dus wel voor gezorgd dat het goed overkomt samen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: De Bachelorette

Shoppen is altijd een goed idee