Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rens Kroes ‘modelzus’ Doutzen achterna: zwoel zwanger op nieuwe foto van ontblote babybuik

Rens Kroes ‘modelzus’ Doutzen achterna: zwoel zwanger op nieuwe foto van ontblote babybuik

Rens Kroes ‘modelzus’ Doutzen achterna: zwoel zwanger op nieuwe foto van ontblote babybuik

Rens Kroes is in verwachting van haar eerste kindje. En die babybuik maakt dat de Friezin straalt als nooit tevoren. Hoewel zij niet het model is van de familie, schiet ze achter elkaar kiekjes die niet onder doen voor de prachtplaatjes van haar wereldberoemde zus Doutzen.

Modellengenen

Foodie Rens is ongeveer begin oktober uitgerekend en moet dus nog ‘slechts’ anderhalve maand. Op Instagram deelt ze af en toe een update en heeft ze het showen van haar buik helemaal te pakken. Het laatste plaatje in haar feed maakt duidelijk dat Doutzen niet als enige in de familie gezegend is met modellengenen.

Zwoel en zwanger

Rens deelt de ultieme zomerfoto van haar ‘nieuwe’ lichaam. Korrelig beeld, een bloementuin op de achtergrond, Rens in witte lingerie en een openvallende, zachtgele kimono met haar handen in haar haren. “Nooit alleen”, schrijft ze in het bijschrift van de foto, waarop ze afwachtend naar haar buik kijkt.

Poseren kun je leren

Een snelle blik en het is net alsof we naar een zwangere Doutzen kijken. De zussen lijken erg op elkaar en Rens heeft natuurlijk het perfecte voorbeeld voor het maken van een mooie foto. Poseren kun je leren, blijkt maar weer.

‘Bun in the oven’

Rens maakte eind april op haar verjaardag bekend haar eerste kindje te verwachten. “Ik heb een kleine in de oven, in MIJN oven. Maar dan wel een heel speciaal recept dit keer die er in oktober uit komt. Sid en ik zijn helemaal ready om dit grote avontuur aan te gaan samen.”

Lees ook
Rens Kroes deelt foto van al flinke babybump: ‘Is het een meisje of een jongen?’

De vriend van Rens

‘Sid wie?’, horen we je denken. Inderdaad, de papa in spe houdt Rens al jaren voor zichzelf en is vrijwel nooit in beeld, maar goed zoeken pays off. Dít is de vriend van Rens.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Never alone. ?? @nandahagenaars

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Is this little one in my belly a girl or a boy? Can you guess???#imascuriousasyouare ? @nandahagenaars

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Bron: Instagram | Beeld: ANP