Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Práchtig zwanger: Rens Kroes deelt foto van gigantische babybuik en is duidelijk bijna uitgerekend

Práchtig zwanger: Rens Kroes deelt foto van gigantische babybuik en is duidelijk bijna uitgerekend

Práchtig zwanger: Rens Kroes deelt foto van gigantische babybuik en is duidelijk bijna uitgerekend

De laatste loodjes zijn aangebroken voor Rens Kroes (33). Het zusje van Doutzen mag over een paar weken eindelijk haar kindje in de armen sluiten en deelt op de valreep nog een prachtige foto van haar ontblote babybuik.

Babybuik Rens Kroes

Op Instagram heeft Rens, die eerder liet weten in oktober uitgerekend te zijn, het stralende kiekje gedeeld. Daarbij geeft ze aan als voedingsdeskundige veel vragen te hebben gekregen over wat ze zoal eet en drinkt tijdens haar zwangerschap.

Prachtig zwanger

Hoewel Rens aan haar fans vraagt of ze hun vragen nogmaals willen stellen, hebben haar volgers vooral oog voor haar alsmaar groeiende buik. “Prachtig!”, klinkt het veelvuldig onder de foto. Ook schrijft iemand: “Wat ben je SUPER mooi, Rens!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’ve received so many questions throughout my pregnancy about what I’ve been eating and drinking. But because I’ve continued working for the Market and all through this beautiful period of time and because I’ve been working on a number of collaborations, I’ve had barely any time to answer your questions. I’d love to do a blog or video on this subject (if time allows) or put it in my highlights… My question to you is: would you be willing to ask me your pregnancy and nutrition questions (again) below? -x- Rens ? @powerfoodies —— Ik heb tijdens mijn zwangerschap veel vragen gehad over wat ik tijdens mijn bumptijd zowel heb gegeten en gedronken. Maar doordat ik tijdens deze mooie periode gewoon door ben gegaan met werken voor de Market en druk bezig ben geweest met samenwerkingen, heb ik amper tijd gehad om jullie te beantwoorden. Ik zou, als het mij nog lukt, erg graag een blog of video van dit onderwerp willen maken of het in mijn highlights willen zetten. My question to you: zouden jullie de vragen (nogmaals) over zwangerschap & voeding hieronder willen stellen? -x- Rens ? @tessaletort / @crispsheets #renskroes

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Miskraam

Hoewel Rens momenteel prachtig zwanger is, is het niet de eerste keer dat de blondine in verwachting is. Onlangs liet ze weten na een zwangerschap van negen weken een tweeling te hebben verloren. Door dit te delen, hoopte Kroes het taboe te doorbreken. “Ik hoor zo veel om me heen dat vrouwen dit ook hebben meegemaakt”, aldus Rens. “Het is zo belangrijk om het bespreekbaar te maken, er samen over te kunnen praten en te weten dat het oké is. Hopelijk kan ik door zelf over mijn miskraam te vertellen ervoor zorgen dat het wat ‘normaler’ wordt.”

‘Het voelde al even niet goed’

Rens kwam er destijds na negen weken achter dat het niet goed zat met haar zwangerschap, ze wist toen nog niet dat ze in verwachting was van een tweeling. “Het voelde al een tijdje niet goed, en toen verloor ik dus eerst het ene kindje en vlak daarna het tweede. Ja, het bleek een tweeling te zijn. Ik had nog geen echo gehad, daar waren we nogal laat mee. Achteraf ben ik daar wel blij om.”

Lees ook
Rens Kroes open over miskraam van tweeling: ‘Het voelde al een tijdje niet goed’

Grote liefde

Rens maakte eind april op haar verjaardag bekend een kindje te verwachten. “Ik heb een kleine in de oven, in MIJN oven. Maar dan wel een heel speciaal recept dit keer die er in oktober uit komt. Sid en ik zijn helemaal ready om dit grote avontuur aan te gaan samen.” De papa in spe houdt Rens al jaren voor zichzelf en is vrijwel nooit in beeld, maar goed zoeken pays offDít is de vriend van Rens.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Naast goede voeding, speelde ook natuurlijke huidverzorging een belangrijke rol in Huize Kroes. Wij leerden van ons Mem het belang hiervan en die visie wil ik doorgeven aan die kleine die rondzwemt in mijn buik. Je bent namelijk op je allermooist als je je lijf goed verzorgt met goede producten. Vanaf de dag dat ik erachter kwam dat ik zwanger ben, smeer ik mij in met deze heerlijke geurende zwangerschapsolie van Weleda. Ik heb geen dag geskipt en mijn buik is zo zacht als een perzik. 😉 Al sinds ik mij kan herinneren gebruik ik Weleda producten. Van de geuren word ik sentimenteel en denk ik aan de mooie tijden als kind in bad en vakanties in Frankrijk. Ben ik de enige die geuren verbindt aan herinneringen? #weledababy @weledabenelux —- In addition to good nutrition, natural skin care also played an important role in the Kroes household. Mem taught us the importance of knowing what you put on your skin and this is something I want to share with the little one that’s swimming around in my belly at the moment. You are most beautiful when you take care of your body and do so using good products. From the day I found out I was pregnant, I have been using Weleda’s (wonderful smelling) pregnancy oil. I haven’t missed a day and my belly is as soft as a peach. 😉 I’ve been using Weleda’s products for as long as I can remember. The scents make me reminisce about being in the bath as a kid and our family holidays in France. Am I the only one for whom scents bring up memories? ?? ? @irisdorine

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zoals jullie weten hoort sporten bij mijn routine. Ook ben ik kalm door blijven sporten tijdens mijn zwangerschap. Niets geforceerd en 100% geluisterd naar mijn lichaam. Samen met Maria-Rosa van @Houseofgravity_official heb ik mijn eigen duurzame zwangerschapslijn met sportkleding genaamd Conscious Beginnings kunnen creëren, en ik ben zo trots op het resultaat! De collectie bestaat uit een legging, die heel fijn helemaal over je buik valt. Een zachte voedingssjaal, die je ook als cape of poncho kunt gebruiken. En een voedings-sportbeha, zodat je borstvoeding toegankelijker maakt. Uiteraard kun je dit setje ook gewoon dragen op de bank in plaats van in de gym. 😉 ‘Conscious Beginnings’ staat voor het overbrengen van deze conscious lifestyle naar een nieuw leven. Niet alleen door bewuste keuzes te maken voor jezelf en je kindje, maar ook door te kiezen voor een betere wereld. We hebben gewerkt met ultrazachte sustainable stoffen, gemaakt van ocean waste zoals visnetten. Een mooi idee dat je als zwangere vrouw niet alleen sport in de fijnste materialen, maar er ook nog iets goeds mee doet, toch? 😉 Check mijn story en swipe omhoog om de collectie te bekijken of check de link in bio! Foto: @nineijff #HouseOfGravityXRensKroes #Sustainable #maternityactivewear

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Never alone. ?? @nandahagenaars

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Brunopress, Instagram