Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rens Kroes brengt pasgeboren dochter steeds duidelijker in beeld: ‘Wauw, haar ogen!’

Rens Kroes brengt pasgeboren dochter steeds duidelijker in beeld: ‘Wauw, haar ogen!’

Rens Kroes brengt pasgeboren dochter steeds duidelijker in beeld: ‘Wauw, haar ogen!’

Waar Rens Kroes (33) haar dochter de eerste maanden vooral voor zichzelf hield, krijgen haar fans steeds meer van het meisje te zien. Zo zagen we vorige week voor het eerst het gezichtje van Maya Jade en brengt het zusje van Doutzen haar nu opnieuw duidelijk in beeld. En niet alleen Rens is verliefd op het kleine meisje, óók haar volgers kunnen er geen genoeg van krijgen.

Dochter Rens Kroes

Inmiddels is Rens al vier maanden de trotse mama van de kleine spruit en inmiddels heeft ze haar draai als moeder gevonden. “Onze kleine Maya Jade is heel nieuwsgierig, probeert zichzelf al op te trekken sinds ze drie weken oud is, wil het liefst al kruipen, houdt van kletsen en doet één dutje per dag”, vertelt de blondine over haar dochter. “Ze slaapt momenteel goed ’s nachts en wordt alleen één keer wakker voor haar voeding.”

Cliché, maar waar

Rens geniet intens van het moederschap. “Zelfs als het enorm zwaar is soms en ik nauwelijks tijd heb voor mezelf”, vervolgt de powerfoodie. “Maar – hoe cliché het ook klinkt – moeder zijn is het mooiste wat er is.”

Prachtige ogen

Volgers van Rens raken ondertussen niet uitgepraat over haar dochter. “Wat een knappe baby!”, luidt een van de vele reacties. “Oh, wat is ze mooi!”, vult iemand anders aan. Ook verdrinken fans in de blik van Maya Jade. “Wauw, haar ogen”, schrijft iemand dan ook.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes)

Maya Jade

Rens Kroes beviel op 23 oktober 2020 van haar eerste kindje Maya Jade. “In de nacht op 23 oktober is ons groot wondertje Maya Jade op aarde geland”, schreef ze bij een eerste foto. “Ze is thuis in een mooie, verwarmend omgeving (incl. Himalaya lampjes, etherische oliën, mantra’s, bad en houtkachel) geboren met de mooiste en de meest liefdevolle vrouwen en natuurlijk papa om haar heen.”

Lees ook
Wát een knapperd! Rens Kroes brengt gezichtje van dochter voor het eerst duidelijk in beeld

Beste verjaardagscadeau ooit

De foodblogger maakte haar zwangerschap bekend op haar verjaardag. Een dag om nooit te vergeten dus, want ze had naar eigen zeggen het ‘beste verjaardagscadeau ooit’ al vier maanden in haar buik zitten. “Ik heb een kleine in de oven, in MIJN oven”, vervolgt Rens.”‘Sid en ik zijn helemaal ready om dit grote avontuur aan te gaan samen.” Kroes sloot de post af met: “My baby, je bent zo welkom. Jij wilde hier zijn kleine Powerfoodie, je hebt gekozen voor ons. En we gaan ervoor zorgen om je alles te geven wat je nodig hebt. Wij voelen ons de gelukkigste mensen ter wereld!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes)

Beeld: Brunopress, Instagram