Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Still going strong: Rens Kroes onthult met foto van bolle buik nu écht bijna te moeten bevallen

Still going strong: Rens Kroes onthult met foto van bolle buik nu écht bijna te moeten bevallen

Still going strong: Rens Kroes onthult met foto van bolle buik nu écht bijna te moeten bevallen

Het moment dat Rens Kroes (33) haar kindje in haar armen mag houden, komt steeds dichterbij. Dat de blondine in oktober uitgerekend is, is al sinds de aankondiging van haar zwangerschap bekend, maar nu onthult ze ook hoever ze precies is. En het duurt écht niet lang meer tot de baby komt.

Rens Kroes bijna bevallen

In haar Instagram Stories heeft Rens laten weten dat haar kindje er nog warmpjes bij ligt in haar buik. Ook laat ze weten inmiddels 39,5 weken in verwachting te zijn. “En nog steeds zwanger. Poppe (baby in het Fries, red.) is zo comfortabel hierbinnen.”

Lekker bewegen

Met een foto in haar feed laat ze zien hoe groot haar buik ondertussen is. Daarbij laat ze weten niet stil te zitten, ondanks dat ze bijna uitgerekend is. “Ik ben nu meer dan 39 weken zwanger maar het weerhoudt mij niet om elke dag nog lekker te bewegen”, aldus Rens. “En ik denk dat het ook een positieve invloed zal hebben op de geboorte. Dat het tijdens je zwangerschap goed is, is bewezen. Je hebt dan bijvoorbeeld minder kans op lage rugpijn en bekkenpijn. Je lichaam blijft sterk!”

Laatste loodjes

Volgers van het zusje van Doutzen merken massaal op hoe mooi haar buik is én wensen haar succes in deze laatste periode van haar zwangerschap. “Prachtige foto Rens, we denken aan je, nog even de laatste loodjes”, aldus een fan. Iemand anders vult aan: “Prachtig Rens… en het mooie vooruitzicht dat je straks zo’n bijzonder moment gaat meemaken; de geboorte van dit nieuwe leven, zo puur en klein, zo mooi en fijn.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lekker aan de wandel in mijn Conscious Beginnings Active Wear outfit. Ik ben nu meer dan 39 weken zwanger maar het weerhoudt mij niet om elke dag nog lekker te bewegen. En ik denk dat het ook een positieve invloed zal hebben op de geboorte. Dat het tijdens je zwangerschap goed is is bewezen. Je hebt dan bijvoorbeeld minder kans op lage rugpijn en bekkenpijn. Je lichaam blijft sterk! En dan is het extra fijn om zo’n heerlijke relaxed, duurzaam outfitje erbij te dragen, die ik samen met @houseofgravity_official heb ontworpen want daar hadden we nog niet veel van in Europa 😉 Ook perfect voor na je zwangerschap. Link in bio en swipe omhoog om mijn collectie te bekijken. Liefs, Rens —- Been doing lots of walking in my Conscious Beginnings Active Wear outfit. I’m now over the 39-week mark, but it hasn’t stopped me from being active every day (yoga, pilates, strength exercises…). It’s still working for me and I think that it will also have a positive effect on the birth. And that it’s healthy to exercise during pregnancy is well established. It lowers the chances of experiencing back pain and pelvic pain Your body stays strong! And it’s extra important to have a wonderfully comfortable, sustainable outfit to wear when your being active. I designed this one with @houseofgravity because there was definitely a gap in the market here in Europe! 😉 It’s also great for after pregnancy. Link in the Bio and swipe up to see my collection. Love, Rens.

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Miskraam

Hoewel Rens momenteel prachtig zwanger is, is het niet de eerste keer dat de blondine in verwachting is. Onlangs liet ze weten na een zwangerschap van negen weken een tweeling te hebben verloren. Door dit te delen, hoopte Kroes het taboe te doorbreken. “Ik hoor zo veel om me heen dat vrouwen dit ook hebben meegemaakt”, aldus Rens. “Het is zo belangrijk om het bespreekbaar te maken, er samen over te kunnen praten en te weten dat het oké is. Hopelijk kan ik door zelf over mijn miskraam te vertellen ervoor zorgen dat het wat ‘normaler’ wordt.”

‘Het voelde al even niet goed’

Rens kwam er destijds na negen weken achter dat het niet goed zat met haar zwangerschap, ze wist toen nog niet dat ze in verwachting was van een tweeling. “Het voelde al een tijdje niet goed, en toen verloor ik dus eerst het ene kindje en vlak daarna het tweede. Ja, het bleek een tweeling te zijn. Ik had nog geen echo gehad, daar waren we nogal laat mee. Achteraf ben ik daar wel blij om.”

Lees ook
Práchtig zwanger: Rens Kroes deelt foto van gigantische babybuik en is duidelijk bijna uitgerekend

Grote liefde

Rens maakte eind april op haar verjaardag bekend een kindje te verwachten. “Ik heb een kleine in de oven, in MIJN oven. Maar dan wel een heel speciaal recept dit keer die er in oktober uit komt. Sid en ik zijn helemaal ready om dit grote avontuur aan te gaan samen.” De papa in spe houdt Rens al jaren voor zichzelf en is vrijwel nooit in beeld, maar goed zoeken pays offDít is de vriend van Rens.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’ve received so many questions throughout my pregnancy about what I’ve been eating and drinking. But because I’ve continued working for the Market and all through this beautiful period of time and because I’ve been working on a number of collaborations, I’ve had barely any time to answer your questions. I’d love to do a blog or video on this subject (if time allows) or put it in my highlights… My question to you is: would you be willing to ask me your pregnancy and nutrition questions (again) below? -x- Rens ? @powerfoodies —— Ik heb tijdens mijn zwangerschap veel vragen gehad over wat ik tijdens mijn bumptijd zowel heb gegeten en gedronken. Maar doordat ik tijdens deze mooie periode gewoon door ben gegaan met werken voor de Market en druk bezig ben geweest met samenwerkingen, heb ik amper tijd gehad om jullie te beantwoorden. Ik zou, als het mij nog lukt, erg graag een blog of video van dit onderwerp willen maken of het in mijn highlights willen zetten. My question to you: zouden jullie de vragen (nogmaals) over zwangerschap & voeding hieronder willen stellen? -x- Rens ? @tessaletort / @crispsheets #renskroes

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zoals jullie weten hoort sporten bij mijn routine. Ook ben ik kalm door blijven sporten tijdens mijn zwangerschap. Niets geforceerd en 100% geluisterd naar mijn lichaam. Samen met Maria-Rosa van @Houseofgravity_official heb ik mijn eigen duurzame zwangerschapslijn met sportkleding genaamd Conscious Beginnings kunnen creëren, en ik ben zo trots op het resultaat! De collectie bestaat uit een legging, die heel fijn helemaal over je buik valt. Een zachte voedingssjaal, die je ook als cape of poncho kunt gebruiken. En een voedings-sportbeha, zodat je borstvoeding toegankelijker maakt. Uiteraard kun je dit setje ook gewoon dragen op de bank in plaats van in de gym. 😉 ‘Conscious Beginnings’ staat voor het overbrengen van deze conscious lifestyle naar een nieuw leven. Niet alleen door bewuste keuzes te maken voor jezelf en je kindje, maar ook door te kiezen voor een betere wereld. We hebben gewerkt met ultrazachte sustainable stoffen, gemaakt van ocean waste zoals visnetten. Een mooi idee dat je als zwangere vrouw niet alleen sport in de fijnste materialen, maar er ook nog iets goeds mee doet, toch? 😉 Check mijn story en swipe omhoog om de collectie te bekijken of check de link in bio! Foto: @nineijff #HouseOfGravityXRensKroes #Sustainable #maternityactivewear

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Never alone. ?? @nandahagenaars

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Brunopress, Instagram