Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > René Froger heeft slecht nieuws voor zijn fans

René Froger heeft slecht nieuws voor zijn fans

René Froger heeft slecht nieuws voor zijn fans

In december staan de welbekende Toppers-concerten op de planning, maar René Froger houdt zijn hart vast. Hij twijfelt of deze concerten wel door kunnen gaan vanwege de huidige coronamaatregelen die gelden voor de evenementenbranche. 

Toppers-concert in gevaar

In een gesprek met Radio 10 vertelt René over Toppers in Concert. Volgens de huidige maatregelen zou de zaal maar 75% bezetting mogen tijdens de show. Dat is volgens Froger veel te weinig. “75 procent bezetting is erg lastig voor ons, om te kunnen presteren en om het financieel rond te krijgen”, zegt hij. Meerdere keren per dag zijn ze aan het overleggen en bekijken hoe de shows toch doorgang kunnen krijgen. Maar Froger, die ook als producent betrokken is bij de concerten, wil zijn fans niet teleurstellen met een ‘Toppers Light’ waarbij de zaal niet vol staat. “Wij hebben wat dat betreft een hele grote show en die mag daar niet onder lijden”, aldus de zanger.

Niet zo gek dat René graag voor een volle zaal wil optreden, want normaal zijn de Toppers-concerten ongekend populair en vaak uitverkocht. De zalen staan dan bomvol met verklede fans die naar hartelust meezingen met beroemde hits. Maar als de coronamaatregelen niet veranderen, dan is de kans dus groot dat de concerten niet doorgaan, wat een domper zou zijn voor de fans.

Lees ook
Douwe Bob zegt concerten af wegens coronatoegangsbewijs: ‘Discriminatie’

Hoe nu verder?

De concerten staan gepland voor 22, 23, 24 en 26 december. Gelukkig is dit nog ver weg en zijn er wellicht nog andere mogelijkheden. De makers van Toppers in Concert blijven in ieder geval druk in overleg om ervoor te zorgen dat de concerten wel door kunnen gaan in december. Mochten de concerten wel doorgang vinden, dan kunnen fans hun rood/witte outfits alvast uit de kast trekken, want het thema is ‘Christmas Party of the Year’. Een kerstige feest waar de huidige Toppers-formatie met René Froger, Jan Smit, Jeroen van der Boom en Gerard Joling zal optreden. Al zestien (!) jaar lang staan de Toppers rond de kerst op het podium, wel met om de zoveel tijd een andere samenstelling. Helaas werden de concerten vorig jaar vanwege corona gecanceld.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress