Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Meerdere aanwijzingen: is de relatie van Georgina Verbaan en Maartje Wortel voorbij?

Meerdere aanwijzingen: is de relatie van Georgina Verbaan en Maartje Wortel voorbij?

Celebs
Meerdere aanwijzingen: is de relatie van Georgina Verbaan en Maartje Wortel voorbij?

Georgina Verbaan (40) maakte eind 2019 bekend het liefdesgeluk gevonden te hebben bij Maartje Wortel (37). In het begin van hun relatie hielden de twee de lippen stijf op elkaar wat betreft hun eerste ontmoeting en nauwelijks iets loslieten over hun romance, maar na een paar maanden vertelden de twee in geuren en kleuren over hun verliefdheid. Toch lijkt het er inmiddels op dat het sprookje niet voor eeuwig duurt; het stel zou er namelijk een punt achter hebben gezet.

Relatie Georgina Verbaan voorbij?

Als we de laatste geruchten mogen geloven, is de relatie tussen de actrice en schrijfster voorbij. “Het lijkt erop dat actrice Georgina Verbaan en Maartje Wortel een punt achter hun relatie hebben gezet”, weet Shownieuws te melden. “De twee hebben al dagenlang niks meer van elkaar geplaatst en volgen elkaar niet meer op social media.”

Getipt

Ook zegt het entertainmentprogramma “meerdere tips” binnen te hebben gekregen dat Georgina en Maartje uit elkaar zouden zijn. Belangrijk punt: de actrice heeft de geruchten (nog) niet bevestigd.

Eerste ontmoeting

Eerder dit jaar vertelden Maartje en Georgina voor het eerst openhartig over hun relatie en eerste ontmoeting, die plaatsvond in de Amsterdamse Club Up. “Toen drong Georgina voor”, verklaarde Maartje, dochter van kleinkunstenaar Gerard Wortel, destijds in Vogue. “Toen zei ik: ‘Ben je nou aan het voordringen?’ Toen liep ik erachteraan en toen gingen we dansen.”

Vonk

Verbaan voegde eraantoe dat ze zich herinnerde dat ze er op dat moment niets van verstond. “Maar ik weet nog dat ik gloeide van binnen”, vertelde de actrice. “Ik voelde meteen een soort nabijheid, een gevoel dat ik niet anders kon uitleggen dan: ik wil dicht bij jou blijven.”

Lees ook
Dolverliefde Georgina Verbaan en Maartje Wortel openhartig over relatie én eerste ontmoeting

Liefdesleven Georgina Verbaan

Van 2003 tot 2008 had Georgina een relatie met journalist en presentator Jort Kelder (55). Een paar jaar later – in 2010 – werd de brunette de trotse moeder van dochter Odilia Lilibet. De vader van het meisje is trompettist Rob van de Wouw (45), met wie de actrice destijds een relatie had.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

😷

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

Bron: Superguide.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee