Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex-zakenpartner Wendy van Dijk: ‘Ze heeft beslag gelegd op het huis van m’n ouders’

Ex-zakenpartner Wendy van Dijk: ‘Ze heeft beslag gelegd op het huis van m’n ouders’

Celebs
Ex-zakenpartner Wendy van Dijk: ‘Ze heeft beslag gelegd op het huis van m’n ouders’

Eén van de redenen dat het huwelijk tussen Wendy van Dijk en Erland Galjaard in zwaar weer kwam begin 2019, waren de bedrijfsproblemen bij Wendy. Wendy en zakenpartner Robbert Boekema hadden een verschil van inzicht in hoe ze verder wilden met bedrijf en kwamen op een doodlopend spoor. Daardoor werd er niet meer geïnvesteerd en viel het doek voor fitnessbedrijf DISQ. De twee voeren sindsdien een financiële oorlog, waarbij de de sfeer inmiddels tot onder het vriespunt is gedaald.

Afspraken niet nagekomen

Na het faillissement van Wendy’s sportbedrijf DISQ Mobile Gym Nederland, kwam de SBS6-presentatrice behoorlijk onder vuur te liggen. Volgens Boekema – over wie boze tongen beweerden dat het partnerschap niet ophield op kantoor, maar wat de twee altijd glashard ontkend hebben – kwam Wendy haar afspraken niet na. Ze zou hem zelfs zonder zijn medeweten uitgeschreven hebben als bestuurder van hun fitnessbedrijf. Robbert verkocht op zijn beurt weer, zonder toestemming van Wendy, een resterende voorraad van het bedrijf. Een rechtszaak die ze aanspande aan om de spullen terug te krijgen, won ze.

Boos personeel

Niet alleen Robbert leefde mede om die reden op voet van oorlog met Wendy, ook het personeel van DISQ leek zich te keren tegen de doorgaans altijd zo positief ingestelde SBS6-ster. Dat zou vooral komen doordat het personeel enkele maanden niet betaald zou zijn, schrijft Story.

Lees ook
Wendy van Dijk over huwelijksproblemen: ‘Het is nog niet achter de rug’

Tia door stress

In eerste instantie liet Wendy zich bij de afwikkeling van het faillissement begeleiden door haar adviseur Ben, maar bizar genoeg overleed hij onlangs echter volkomen onverwacht. Robbert meent dat Wendy de strijd echter op volle oorlogssterkte aan blijft gaan, vertelt Robbert Boekema deze week aan het entertainmentblad. “Wendy heeft zelfs beslag gelegd op het huis van mijn ouders. Dat levert zóveel stress op bij mijn ouders. Mijn moeder heeft een paar weken terug een tia gehad… Gelukkig waren we er op tijd bij. Maar ze moet enorm opletten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee