Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hot, hot, hot: Regé-Jean Page, Ryan Gosling en Chris Evans spelen samen in één film

Hot, hot, hot: Regé-Jean Page, Ryan Gosling en Chris Evans spelen samen in één film

Hot, hot, hot: Regé-Jean Page, Ryan Gosling en Chris Evans spelen samen in één film

We krijgen het al warm bij de gedachte: Ryan Gosling, Chris Evans én Bridgerton’s Regé-Jean Page samen in één film. Het gaat gebeuren! De drie hotties spelen samen in de spionage-thriller The Gray Man. Klinkt goed, maar het kost ook wat. De film staat namelijk nu al te boek als de duurste Netflix-film ooit. Dat belooft wat! 

The Gray Man

The Gray Man is een boekverfilming die het verhaal vertelt van geheim agent turned moordenaar Court Gentry. Bijnaam: The Gray Man. Die rol wordt gespeeld door Ryan Gosling. De CIA-agent wordt op de hielen gezeten door Loyd Hensen, een voormalig CIA-collega, die weer wordt vertolkt door Chris Evans. Wat voor rol Regé-Jean Page krijgt is nog niet helemaal duidelijk, maar eerlijk: does it matter?

Ryan als de nieuwe James Bond

Het budget van de film ligt op een slordige 200 miljoen dollar. Dat klinkt als een godsvermogen en het is dan ook de duurste Netflix-film ooit, maar we herinneren je er vriendelijk aan dat The Crown alleen al 130 miljoen kostte per aflevering. The Gray Man wordt geregisseerd door de Russo Brothers. Zij hopen dat het een franchise wordt à la James Bond. Ze willen een nieuw universum creëren met Ryan als het vervaarlijke middelpunt. Klinkt ons als muziek in de oren, maar dan moet de eerste film wel een hit worden.

Lees ook
Stripclubs, drugs, actie én badass vrouwen: déze serie van de makers van ‘La Casa de Papel’ wil je zien

De rest van de cast

Naast Ryan, Chris en Regé-Jean zijn onder meer Billy Bob Thornton, Ana de Armas, Jessica Henwick en Wagner Moura in de film te zien. De releasedatum van The Gray Man is nog niet bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Brunopress