Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk legt uit waarom ze haar haar heeft gemillimeterd: ‘Geen vrijwillige keuze’

Anouk legt uit waarom ze haar haar heeft gemillimeterd: ‘Geen vrijwillige keuze’

Anouk legt uit waarom ze haar haar heeft gemillimeterd: ‘Geen vrijwillige keuze’

In september poste Anouk een foto met haar gemillimeterde haar. Onder het Instagram bericht werd de zangers overladen met complimenten, maar nu blijkt dat de nieuwe coupe geen vrijwillige keuze was.

PPD-allergie

Met haar nieuwe look zei ze gedag tegen haar mooie blonde lokken. De zangeres heeft een PPD-allergie en kon ze niet meer tegen haarverf. Volgens haar zat er niks anders op dan haar hoofd te millimeteren. Tijdens de uitzending van Jinek zegt ze: ‘Ik voelde me daar zó beroerd door, dat ik dacht: ik ga het er af halen.” Anouk vervolgt met: ‘M’n hele gezicht zette op; je herkent me helemaal niet meer.’

Tekst gaat verder onder de foto. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Lees ook
Sonja Bakker overeengekomen met slachtoffer van plagiaatschandaal

Terugkomst na zelfisolatie

Anouk heeft een ernstige vorm van astma. Ze behoort daardoor tot de hoge risicogroep en moet uitkijken voor om niet besmet te worden met corona. Om deze reden ging ze ruim een jaar in zelfisolatie. Onlangs keerde ze terug naar huis, waar ze naar eigen zeggen weer even haar plekje moest terugwinnen.  ‘Ik moest echt mijn plekje terugverdienen in huis’, vertelt de 46-jarige zangeres. ‘Mijn partner heeft dat fantastisch opgepakt toen ik weg was. Maar niet op de manier waarop ik het zelf zou doen,’ aldus Anouk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress