Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Realityster Yolanda Hadid schrijft boek over haar chronische ziekte

Realityster Yolanda Hadid schrijft boek over haar chronische ziekte

Realityster Yolanda Hadid schrijft boek over haar chronische ziekte

Yolanda Hadid kampt al jaren met de ziekte van Lyme, en wil voor deze aandoening nu meer aandacht vragen. Daarom is ze er een boek over aan het schrijven, wat per februari 2017 uitgebracht wordt.

Onzichtbare ziekte
De titel van het boek is ‘Believe Me‘. Dit omdat de ziekte van Lyme ook wel ‘de ontzichtbare ziekte’ genoemd wordt, omdat je er niet per defenitie ziek uitziet als Lyme patiënt. Lymeziekte is een infectieziekte die veroorzaakt kan worden door een tekenbeet, waar nog geen erkende behandeling voor gevonden is. Met haar boek hoopt Yolanda Hadid dan ook meer aandacht te krijgen voor de ziekte.

Hollandse roots
De 52-jarige Hollywoodster is geboren in Nederland, en haar Hollandse roots zijn de reden voor de moed die ze heeft om het boek te schrijven. Dit vertelt Yolanda in een openhartig interiew aan People. Ook zegt ze het boek eerlijk en open te schrijven, zodat de woorden een eerlijke afspiegeling van haar leven zullen zijn.

Model familie
Hadid belande door modellenwerk in haar tienerjaren in de Verenigde Staten, en is momenteel te zien in de realityshow ‘The real housewifes of Beverly Hills‘. Het voormalig model was getrouwd met Mohamed Hadid, met wie ze drie kinderen kreeg. Daarna trouwde ze met muziekproducent David Foster, van wie ze onlangs weer gescheiden is. Haar twee dochters, Gigi en Bella Hadid, zijn hun moeder achterna gegaan, en hebben nu een glansrijke modellencariere.

Bron: Telegraaf, People

Lees ook: