Je bent hier: Home > Celebs > Hollywood rouwt om overleden Luke Perry, ‘Riverdale’-collega’s in shock

Hollywood rouwt om overleden Luke Perry, ‘Riverdale’-collega’s in shock

Celebs
Hollywood rouwt om overleden Luke Perry, ‘Riverdale’-collega’s in shock

Veel sterren hebben via sociale media hun verdriet gedeeld over het plotseling overlijden van acteur Luke Perry. De ster uit Beverly Hills, 90210, OZ en Riverdale overleed op 52-jarige leeftijd nadat hij een paar dagen terug een beroerte had gekregen.

Lees ook
Intens verdrietig nieuws: ‘Riverdale’-acteur Luke Perry (52) overleden

Verdriet bij Riverdale-collega’s

Luke’s Riverdale-collega’s, met wie hij momenteel middenin de opnames zat van een nieuw seizoen, zijn geschokt door het verlies van hun geliefde castlid. Onder andere Lili Reinhart (Betty Cooper), Mädchen Amick (Alice Cooper) en Marisol Nichols (Hermione Lodge) hebben hun verdriet uitgesproken op Instagram. “Ik heb er geen woorden voor. Misschien komt dat later nog”, schrijft Marisol bij een gebroken hartje en een foto van haar en Luke.

‘Je zal worden gemist’

Molly Ringwald, die in Riverdale zijn ex-vrouw speelt en al decennia met hem bevriend was, laat via Twitter weten “gebroken” te zijn. “Ik ga je zo enorm missen, Luke”, bekent ze. De makers van serie, waarvan de opnames momenteel gestaakt zijn, bedankten Perry ook voor zijn tomeloze inzet. “Je was een vrolijk en energiek mens. Je zal worden gemist, maar je nalatenschap leeft voor altijd”, stellen zij.

90210

Medehoofdrolspeler Ian Ziering, die in Beverly Hills 90210 de rol van Steve speelde, stelt op Twitter “altijd de herinneringen te koesteren die wij de afgelopen dertig jaar samen hebben gedeeld. Moge de reis die jij nu onderneemt verrijkt worden door de grote geesten die voor jou zijn overleden, op dezelfde manier waarop jij het leven voor zoveel mensen op aarde hebt verrijkt.” Ook Joss Whedon, de geestelijk vader van Buffy the Vampire Slayer, reageerde. Perry speelde in de speelfilm die in 1991 over het personage werd gemaakt. “Grappig, loyaal en altijd stijlvol. Hij had nog niet moeten overlijden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I don’t have any words now. Maybe I will later. 💔

Een bericht gedeeld door Marisol Nichols (@marisolnichols) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goodbye, my friend. 💔I enjoyed dancing with you for a time…

Een bericht gedeeld door Molly Ringwald (@mollyringwald) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mädchen Amick (@madchenamick) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Love you Luke 💟

Een bericht gedeeld door Mädchen Amick (@madchenamick) op

Shoppen is altijd een goed idee