Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Déze rapper staat op nummer 1 in jaarlijsten Apple Music!

Déze rapper staat op nummer 1 in jaarlijsten Apple Music!

Déze rapper staat op nummer 1 in jaarlijsten Apple Music!

Een grote verrassing is het haast niet meer, en toch is het zeker het vermelden waard. Want de nummer 1 artiest in de jaarlijsten van Apple Music is bekend gemaakt, en niemand minder dan rapper Drake gaat er met deze eervolle titel vandoor. Wát een jaar heeft hij gehad!

Dansbare plaat
We durven met zekerheid te stellen dat iedereen afgelopen maanden wel eens een klein dansje heeft gewaagd op Drakes One Dance. Want ook al heb je het nú misschien al wat te vaak door je speakers horen knallen, het is en blijft een dansbare plaat waar je blij van wordt.

Hits
Drake scoorde in de Apple Music hitlijsten in drie categorieën. De Canadese rapper mag zich nu niet alleen beste artiest van het jaar noemen, maar zijn album Views was het populairst dit jaar en ook zijn single One Dance is de populairste single van 2016. En dat is nog niet alleen, want ook werd zijn muziek het meest gedraaid op Apple’s radiostation Beats 1.

In de albumlijst eindigde Rihanna’s album ANTI op de tweede plaats. De top vijf van beste platen bestaat verder uit Adele’s 25, Blonde van Frank Ocean en Purpose, het album van Justin Bieber.

Bron: RTL, Youtube

Lees ook: