Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rapper Boef laat autistische fan (12) stikken bij meet & greet

Rapper Boef laat autistische fan (12) stikken bij meet & greet

Rapper Boef laat autistische fan (12) stikken bij meet & greet

Afgelopen vrijdag zou de 12-jarige, autistische Sem zijn grote idool Rapper Boef ontmoeten tijdens een meet & greet op het Twentse Lente Festival. Het jongetje keek er al weken naar uit, maar werd enorm teleurgesteld toen Boef met een rotgang het terrein had verlaten omdat hij er naar verluidt ‘even geen zin in had’.

Lees ook
Zien: rapper Boef krijgt bakken kritiek over zich heen in RTL Late Night

Facebookbericht
Dat verklaart Sem’s zus, die de rapper in een openbaar (inmiddels verwijderd) Facebookbericht aansprak op het incident.

“Eenmaal aangekomen, zien we een meute gillende meiden en een dikke auto wegscheuren. Mijn gevoel zei al dat er iets niet klopte, maar hey, ik ga geen onduidelijkheid scheppen bij iemand die zoveel waarde hecht aan duidelijkheid. Oh kijk, iemand van de organisatie komt eraan. Mijn gevoel werd bevestigd, Boef is er vandoor gegaan, hij had er namelijk ‘even geen zin in’, en hechtte geen waarde aan de afspraak die gepland stond. (…) Jammer, erg jammer. Ik heb een jongetje van 12 moeten teleurstellen, of ja, eigenlijk jij. Maar ach, ik heb de schuld maar op me genomen voor je. Ik kan hier zoveel van vinden, maar wie ben ik? Je hebt in ieder geval een klein jongetje erg verdrietig gemaakt! Bedankt!”

Verdwenen
Vanwege zijn autisme is op een druk plein naar een optreden kijken geen handige activiteit voor Sem, maar voor zijn held probeerde hij dat wel. Na afloop snelde hij samen met zijn zus Esma Cakir naar de afgesproken meet & greet-locatie, waar ze Boef nog nét konden zien wegrijden in een auto, op weg naar een volgende show.

Miscommunicatie?
SPEC, het management van Boef, zegt niet op de hoogte te zijn geweest van de afspraak. “Wij hebben van de organisatie Twentse Lente helemaal nooit te horen gekregen dat er een ontmoeting met een fan was afgesproken”, verklaart de organisatie aan RTL Nieuws. “We vinden het wel erg jammer dat het zo is gegaan. Boef wist simpelweg niet dat er een meet & greet zou zijn.”

Oplossing
Uit een nieuw facebookbericht van Sem’s zus Esma blijkt dat beide partijen elkaar inmiddels gesproken hebben en dat er gezocht gaat worden naar een oplossing.

Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee