Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Radiopresentator Mattie Valk blijkt toch niet de vader van tweeling

Radiopresentator Mattie Valk blijkt toch niet de vader van tweeling

Radiopresentator Mattie Valk blijkt toch niet de vader van tweeling

Mattie Valk (31) van het Q-music duo ‘Mattie & Wietze’ blijkt niet de biologische vader van de pasgeboren tweeling zijn. Eind maart beviel Kirsten, de inmiddels ex-vriendin van de presentator, van de kleintjes Vesper en Bo na amper 26 weken zwangerschap.

 

De radioman kwam zelf met de onthulling, in een brief op de website van Q-music. “De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende”, schrijft hij. ,,Er is in de meest extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.”

De radio-dj is openhartig in de brief, die vanochtend door collega Wietze werd voorgelezen. Liever had Valk het heftige nieuws rustig alleen verwerkt, maar koos toch om het nieuws publiek te maken. “De situatie bleek onhoudbaar. Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen.”

Grootmoedig

Mattie roept zijn fans op om vooral niet te oordelen of verwijten te maken. Hij wil de situatie met Kirsten “op een vredige manier en als volwassen mensen oplossen”. Verder geeft hij de aan de komende periode te willen gebruiken om “het verhaal af te sluiten, en daarna los van elkaar opnieuw te beginnen.”

 

Mattie en Kirsten waren ruim tien jaar samen toen bleek dat ze niet op de natuurlijke manier kinderen konden krijgen. Het stel besloot bewust niet in de medische molen te stappen, maar gaf de kinderwens niet op. Verbazing en euforie alom bij het stel toen Kirsten toch zwanger bleek te zijn en ook nog eens van een tweeling.

Het is nog niet duidelijk wie dan wel de vader is van de kleintjes.

Lees ook: