Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachelle Reijnders klaar voor Miss World verkiezing

Rachelle Reijnders klaar voor Miss World verkiezing

Rachelle Reijnders klaar voor Miss World verkiezing

Miss Nederland Rachelle Reijnders maakt zich op voor de verkiezingen van Miss World 2016 in Washington. De 24-jarige blondine vertegenwoordigd Nederland en neemt het op tegen 120 kandidaten. ”Dat is even een opgave!”

Supermooie meiden
Rachelle is student Health and Society aan de universiteit van Wageningen en heeft al flink wat voorwerk gedaan. Aan Telegraaf vertelt de Miss dat ze de concurrentie al heeft bekeken, en zelfs de geschiedenis van de verkiezing onder handen heeft genomen. ”Ik heb al veel gescrold op de website van Miss World om de persoonlijke pagina’s van de meiden te lezen. Er zitten supermooie meiden bij.”

Druk programma
De weken is Washington zullen flink druk worden. “De verkiezing bestaat uit verschillende onderdelen voorafgaand aan de finale. Een van de onderdelen is sport, waarbij we verschillende sporten gaan beoefenen zoals atletiek. Er is ook een modellenwedstrijd met een catwalk. Verder houden we presentaties voor de goede doelen waarvoor we ons inzetten. Tot slot is er een talentenronde, waarbij ik kies voor ballet. Uiteindelijk is de finale.”

Bikinieronde
Bij de Miss World verkiezing draait het – in tegenstelling tot andere schoonheidswedstrijden – niet alleen om het uiterlijk. Persoonlijkheid, opleiding en het goede doel spelen ook een grote rol bij de beoordeling. ”Een bikinironde is er niet. Je moet een rolmodel kunnen zijn en echt vertellen waar je voor staat. Ik zet me door mijn opleiding in voor het verbeteren van gezondheidszorg en het verkleinen van gezondheidsverschillen tussen landen. Dat zijn mijn sterke kanten en daar heb ik een goed verhaal bij.”

Op 18 december wordt de winnende Miss gekroond tot Miss World. Spannend!

 

Bron: Telegraaf

Lees ook: