Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes was eíndelijk weer gelukkig, maar relatie met nieuwe liefde Mike alweer gestrand

Rachel Hazes was eíndelijk weer gelukkig, maar relatie met nieuwe liefde Mike alweer gestrand

Rachel Hazes was eíndelijk weer gelukkig, maar relatie met nieuwe liefde Mike alweer gestrand

Rachel Hazes (50) was na jaren eindelijk weer gelukkig in de liefde. Het was ondernemer Mike die haar hart wist te veroveren, maar helaas… vandaag blijkt dat hun liefdesavontuur van korte duur was.

‘Het werkt gewoon niet’

Aan Story laat Rachel weten dat zij en Mike, die elkaar al heel lang kennen, na krap een half jaar een punt hebben gezet achter hun relatie. “Het gaat me zo aan het hart. Mike is de liefste man die ik de laatste jaren heb gekend. Maar het werkt gewoon niet tussen ons”, aldus de moeder van Roxeanne en André Hazes in het entertainmentblad.

Dolverliefd

Begin februari verscheen Rachel voor het eerst met Mike voor de camera’s op een musicalpremière. Daar stond Rachel onder meer Shownieuws te woord, aan wie ze vertelde dat ze het erg leuk hadden samen. “Het is me overkomen, na vijftien jaar. Alles is leuk. Ik kan niet één ding opnoemen, alles is leuk. Hij is heel lief, dat is het belangrijkste.” De twee deden het nog wel rustig aan en hadden nog geen grote toekomstplannen gemaakt, vertelde ze. “Ja, dat weet ik niet, schat. We hebben het naar onze zin nu.”

Toch al samenwoonplannen

In de maanden die volgden werd er inderdaad nog niet officieel samengewoond, maar inmiddels waren er wel plannen om daar op korte termijn verandering in te brengen. Ook Mike’s tienerdochters uit een eerdere relatie logeerden geregeld bij Rachel, op wie ze erg gesteld waren geraakt. Toch liep het fout, maar wat de precieze oorzaak is van de breuk is nog onduidelijk.

Lees ook
Rachel Hazes open over pijnlijke breuk met André: ‘Het was de genadeklap’

Depressie

Hazes kampte eerder met een depressie en belandde daar zelfs voor in een kliniek. In het najaar van 2019 vertelde ze aan RTL Boulevard dat het inmiddels weer beter met haar gaat. “Ik ben heel gelukkig en dankbaar dat ik er nog ben.” Rachel trouwde in 1991 met André Hazes, met wie ze twee kinderen kreeg. Hij overleed in 2004 op 53-jarige leeftijd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Durf te wensen, durf te dromen. Bedankt voor de mooie avond iedereen ❤️ #50

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress