Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes verdrietig over verdwenen beeld van André Hazes: ‘Ik hoop dat dit een grap is geweest’

Rachel Hazes verdrietig over verdwenen beeld van André Hazes: ‘Ik hoop dat dit een grap is geweest’

Rachel Hazes verdrietig over verdwenen beeld van André Hazes: ‘Ik hoop dat dit een grap is geweest’

Afgelopen dinsdag is het legobeeld van André Hazes op de Dam in Amsterdam gestolen. Sindsdien is Rachel Hazes erg verdrietig, ze deelt dan ook een emotioneel bericht op haar Instagram. Nergens is het legobeeld te bekennen.

Pilsje

Hazes deelt een foto waarop ze met een biertje bij het legobeeld staat. Bij de post schrijft ze: “Hier dronken we nog een pilsje bij je”. Ze vervolgt: “Vreemd en verdrietig dat het beeld nu gestolen is. Ik hoop echt dat dit een grap is geweest en dat het beeld netjes terug komt! Het was namelijk een cadeau voor en aan iedereen.”

Steun

Volgers van Rachel geven haar veel steun onder de post. “Schandálig! Het beeld was een mooi gebaar in een lastige tijd. Hoop met je mee Ras”, klinkt het onder de post. Een andere volger schrijft: “Echt ongelooflijk! Hoop dat ze hem snel weer terug zetten. Echt geen woorden voor.” Bekenden en volgers van Rachel hopen dat het legobeeld snel weer wordt gevonden en terug op de Dam komt te staan.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Lees ook
Dit staat er volgens een paragnost in de sterren geschreven voor André Hazes in 2022

Beeld om de stad op te vrolijken

Ook horecaondernemer Won Yip, met wie Rachel het beeld kocht, reageert op de verdwijning van het legobeeld. “Waarschijnlijk is het iemand geweest die goede bedoelingen heeft en niet wil dat het beeld tijdens Oud en Nieuw beschadigd wordt. Als het niet ludiek is, vind ik het hondsbrutaal. Rachel en ik hebben dit gekocht voor de Amsterdammers, om de stad een klein beetje op te vrolijken in coronatijd. En dan zou het toch wel sneu zijn als iemand de brutaliteit heeft om dat beeld zich toe te eigenen.”

Het beeld werd eerder al verzwaard en ‘hufterproof’ gemaakt, omdat zes dagen na de onthulling het beeld werd vernield en het hoofd van André werd gestolen. Horecaondernemer Yip doet aangifte wanneer het beeld niet wordt teruggebracht. Ook zal hij waarschijnlijk een nieuwe laten maken, vertelt hij.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NOSStory | Beeld: Brunopress