Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Donkere wolk boven verjaardag Rachel Hazes: weduwe André krijgt flinke tegenslag te verwerken

Donkere wolk boven verjaardag Rachel Hazes: weduwe André krijgt flinke tegenslag te verwerken

Donkere wolk boven verjaardag Rachel Hazes: weduwe André krijgt flinke tegenslag te verwerken

Vandaag mag Rachel Hazes 51 kaarsjes uitblazen, maar een heel feestelijke dag is het helaas níet voor de weduwe van André. Ze heeft namelijk slecht nieuws te horen gekregen, wat zorgt voor een donkere wolk boven haar verjaardag.

Tegenslag voor Rachel Hazes

Rachel heeft al een tijd een conflict met haar voormalig hartsvriendin en zakenpartner Marieke van Beek. Het conflict gaat over de betaling van huur en kwam woensdag voor de rechter. Helaas voor Rachel heeft de rechter haar volledig ongelijk gegeven.

Huurtarief

In 2016 bood Rachel aan haar beste vriendin Marieke aan om één van haar appartementen in Vinkeveen te huren. Rachel zegt dat er destijds is afgesproken dat Marieke haar maandelijks 1.400 euro zou gaan betalen. Marieke zelf denkt daar anders over, die meent dat er 800 euro per maand afgesproken was. Rachel vindt dat er sprake is van een huurachterstand van duizenden euro’s en wil dit geld zo snel mogelijk ontvangen. Marieke woont momenteel nog steeds in het appartement en wil niet vertrekken.

Rachel krijgt ongelijk

De rechter heeft Marieke vandaag gelijk gegeven. De reden daarvoor is dat Rachel in eerste instantie akkoord is gegaan met het huurtarief van 800 euro per maand. Toen de vriendschap tussen de twee in zwaar weer kwam, koos Rachel voor een huurverhoging. Deze huurverhoging is volgens de rechter onvoldoende onderbouwd.

Lees ook
André Hazes bijt van zich af na kritiek op kusfoto met zoon en krijgt bijval uit onverwachte hoek

Verjaardag

Op Instagram plaatste Rachel vandaag een foto ter ere van haar 51ste verjaardag. Hierbij schrijft ze: “Jeetje, 51 alweer. Precies een jaar geleden had ik een mooi feest voor mijn vijftigste verjaardag… Wat gaat een jaar toch snel en wat hebben we ondanks de verdrietige momenten van het afgelopen jaar ook weer supermooie momenten mogen beleven! Ik koester al mijn dierbaren om mij heen en ben blij met alle geweldige herinneringen die we mogen maken met z’n allen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram