Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel spreekt zich uit over André’s stilte: ‘Als er 1 procent van waar is, dan is het veel’

Rachel spreekt zich uit over André’s stilte: ‘Als er 1 procent van waar is, dan is het veel’

Rachel spreekt zich uit over André’s stilte: ‘Als er 1 procent van waar is, dan is het veel’

Rachel Hazes heeft een boekje open gedaan over de situatie van zoon André. Er wordt volgens haar veel onzin verspreid, vertelde Albert Verlinde in Shownieuws.

Rachel Hazes vertelt over André

Rachel heeft uitgebreid gesproken met Albert Verlinde over de toestand, zo vertelde Albert in Shownieuws. “Als er 1 procent van waar is, dan is het veel. Het is echt absolute onzin”, volgens Rachel. Ze benadrukt dat André last heeft van een “emotionele burn-out”. André had zelf in september aangekondigd dat het hij rustiger aan zou doen vanwege een burn-out, maar er gaan geruchten dat André kampt met een drugsverslaving waarvoor hij zou zijn opgenomen in een kliniek.

De reden voor zijn burn-out wil ze graag verhelderen. “André heeft op tienjarige leeftijd zijn vader verloren en nam toen voor zichzelf de taak op zich om de man in huis te zijn. Toen werd hij op dertienjarige leeftijd ineens bekend als zanger in België en Nederland en kwam hij al heel jong terecht in een heel harde wereld”, vertelt Rachel uitgebreid. Rachel maakt ook nog een sneer naar zijn ex Monique, die ze verwijt dat André door haar zo jong vader is geworden . “Dan op 20-jarige leeftijd wordt hij verliefd op een oudere vrouw en op zijn 22e ineens vader.” Een bijzondere uitspraak, aangezien Monique en André via een lang en moeilijk proces van IVF en ICSI uiteindelijk kleine André hebben gekregen. Dat lijkt een bewuste keuze, in plaats van ‘ineens’.

Lees ook
Sarah van Soelen laat weer van zich horen: ‘Ik post niks meer privé, maar wel zakelijk’

Concerten zijn gecanceld

Moeder Rachel vindt het lastig dat iedereen een mening heeft over haar zoon, omdat alles onder een vergrootglas ligt. “Hij kan het nooit voor iedereen goed doen”, zegt ze. Rachel zegt dat André door zijn leven en jonge vaderschap zijn kinderjaren heeft gemist en vindt dat het door alle media-aandacht niet gek is dat hij nu emotioneel is opgebrand.

Helaas voor Hazes-fans betekent deze situatie dat ze voorlopig André niet op het podium zullen zien. De concerten van André zijn voor de komende maanden gecanceld. Hij zou een concertenreeks doen in België en aanwezig zijn bij Holland zingt Hazes. Maar zijn management laten weten dat André bij deze shows niet aanwezig zal zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress