Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Uitgekotste’ Rachel reageert op Instagram op snoeiharde Hazes-column van Angela de Jong

‘Uitgekotste’ Rachel reageert op Instagram op snoeiharde Hazes-column van Angela de Jong

‘Uitgekotste’ Rachel reageert op Instagram op snoeiharde Hazes-column van Angela de Jong

Dat André Hazes (27) de afgelopen tijd maar weinig goed kan doen in de ogen van velen, is inmiddels wel duidelijk. Ook Angela de Jong (45) kan hem momenteel niet luchten of zien en haalde onlangs snoeihard naar hem uit in haar nieuwe column. Hierin moest niet alleen de zanger maar zijn hele familie het ontgelden. De televisierecensent legde haarfijn uit waarom Nederland hen – in haar ogen – ‘uitkotst’. Die woorden zijn Rachel (51) ook niet ontgaan; op Instagram reageert ze op het felle artikel.

‘Niets zuurs, maar dat heb jij ook niet nodig’

Rachel schrijft via het sociale medium een brief aan Angela de Jong, waarmee ze het naar eigen zeggen wil opnemen voor haar dierbaren, zichzelf en haar medemens. “Ik hoorde dat je weer eens losging over de familie Hazes in je column in het AD. Daarom wil ik je graag te woord staan”, begint de moeder van André en Roxeanne. Ze nodigt de journalist uit om het gesprek aan te gaan, in haar nieuwe horecazaak in Amstelveen. “In wat jij mijn ‘theewinkeltje’ noemt. Dan kun je zelf zien dat het niet ‘bijbeunen’ is wat we doen, maar zwaar aanpoten. We hebben 150 tot 200 formules, frisse thee tot zoete thee, helaas niet zuurs, maar dat heb je ook niet nodig.”

Advies

Ook heeft Rachel een dringend advies voor Angela. “Probeer je eens te verdiepen in de medemens voordat je dingen gaat tikken”, vervolgt ze. “Of iemand nou dik of dun, opgespoten lippen heeft, LGBTI is, of als iemand af en toe onder de zonnebank gaat. Leven en laten leven.”

Gevolgen pestgedrag

Volgens de onderneemster heeft Angela niet door wat voor een effect haar uitspraken kunnen hebben. “Wij kunnen wel tegen een stootje, maar besef je wel dat sommige mensen door pestgedrag en bepaalde uitspraken zelfmoord plegen?”, vraagt Rachel zich af. Ze sluit af met het bericht dat ze De Jong snel hoopt te zien. “De thee staat voor je klaar.”

Lees ook
André Hazes (alweer) onder vuur en Kruidvat vangt de klappen: ‘Mag ik een teiltje?’

Felle Hazes-column Angela de Jong

Een paar dagen geleden werd de pittige column van Angela de Jong gepubliceerd. “Ik wil André, Sarah en Rachel best even uitleggen waarom Nederland ze uitkotst”, kopte het AD. In het stuk benoemde de tv-recensent de “ongeëvenaarde schaamteloosheid” waarop de familie Hazes de pers bespeelt. “Echt, je moet niet onderschatten hoe het overkomt dat je daar nu staat te jubelen over je verliefdheid en het barbiepop-influencertje waar je naast mag lopen, terwijl je een paar maanden geleden nog van de daken schreeuwde hoe gelukkig je was met een ander.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram