Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes had op haar 15e seks met 19 jaar oudere André: ‘Ik had die intentie niet, het overkwam me’

Rachel Hazes had op haar 15e seks met 19 jaar oudere André: ‘Ik had die intentie niet, het overkwam me’

Rachel Hazes had op haar 15e seks met 19 jaar oudere André: ‘Ik had die intentie niet, het overkwam me’

Rachel Hazes was pas 15 jaar oud toen ze voor het eerst seks had met André Hazes sr. Dat onthult ze in de tweede aflevering van de AVROTROS-documentaire Kleine Jongen. De 34-jarige zanger kwam haar slaapkamer binnen toen zij op André’s oudste zoon Melvin paste. Het was niet de intentie van Rachel om op dat moment seks te hebben, maar het gebeurde toch.

Rachel Hazes over eerste keer met André

Volgens Rachel gebeurde het op een avond dat André’s eerste vrouw Ellen Wolf niet thuis was. “Daar gebeurden wel een paar dingen die eigenlijk niet door de beugel konden”, zei Rachel. “André kwam op een gegeven moment bij mij in de slaapkamer. Toen is er wel wat gebeurd, zeg maar. Toen hebben we ook wel echt seks gehad de eerste keer.”

Niet de intentie

De hele situatie overviel Rachel destijds, zo kijkt ze terug. “Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan. Misschien ooit een keertje, ofzo, maar toen ik 15 was, speelde dat echt nog niet bij mij, dus het is me echt overkomen.” Rachel trouwde uiteindelijk op haar 21e met André.

Lees ook
Gekwetste Roxeanne Hazes boos om documentaire over vader: ‘Had niet gemaakt mogen worden’

Ophef om documentaire

De documentaire-reeks Kleine Jongen kwam flink onder vuur te liggen nadat Roxeanne Hazes liet weten dat ze er absoluut niet blij mee is. Er zijn namelijk privébeelden gebruikt, waarvoor de zangeres geen toestemming heeft gegeven. Op social media liet ze weten: “Ik ben hier destijds voor benaderd en na het zien van een presentatie voelde het niet juist om hierin te verschijnen. Voor deze documentaire is gebruik gemaakt van privébeelden, waarvan ik bepaalde beelden nog nooit eerder heb gezien. Aangezien ik niets anders van mijn vader heb dan herinneringen, had ik deze beelden graag privé gehouden en op een zelfgekozen moment willen bekijken en aan mijn kind laten zien.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes)

Bron: Story | Beeld: Brunopress