Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes uit liefde voor schoondochter Sarah van Soelen via Instagram

Rachel Hazes uit liefde voor schoondochter Sarah van Soelen via Instagram

Rachel Hazes uit liefde voor schoondochter Sarah van Soelen via Instagram

Met haar ex-schoondochter Monique kon Rachel Hazes niet door een deur, maar dat maakt ze nu helemaal goed met nieuwe schoondochter Sarah van Soelen. Ze is dolblij met het meisje waar André sinds kort een relatie mee heeft. Vol trots toont ze dan ook hun goede band op Instagram. 

Rachel Hazes en schoondochter

Rachel plaatst een gezellig kiekje dat eerder ook al prijkte in de Instagram Stories van Sarah en schrijft slechts: “❤️.” Ook hieronder laat de nieuwe vlam van André weer twee hartjes achter.

Liefdevolle foto

Ook volgers zien hoe blij schoonmoeder en schoondochter met elkaar zijn. “Wat een super liefdevolle foto van jullie twee ..???”, is te lezen. Een ander merkt op: “Wat een mooie foto??.”

Liefdesverklaring op Moederdag

Dat de band tussen de twee in korte tijd enorm hecht is geworden zagen we ook afgelopen zondag, op Moederdag. Sarah (25) deelde in haar Instagram Stories een soort liefdesverklaring aan Rachel (51). Bij twee foto’s van hen samen schrijft Sarah aan Rachel: “Fijne moederdag! Ik hou van je”, met daarbij een rood hartje. Dat Rachel Sarah ook waardeert, blijkt wel uit haar reacties onder Sarah’s posts. Onder de laatste – een zoenfoto van Sarah en André met het bijschrift “jij bent mijn happy place” – laat ze twee hartjes achter.

Op bezoek bij Dré

Gelukkig voor schoondochter en schoonmoeder zullen ze de twee elkaar nog vaak gaan zien, aangezien André nu een eigen luxe appartement in Rotterdam gekocht heeft, op steenworp afstand van de villa waarin hij Monique en hun zoontje André Jr. (4) achterliet. Daar kan Rachel al snel op de thee komen want André en Sarah trekken komende zomer in een nieuwe woning in de wijk Hillegersberg.

Rachel en haar schoondochters

André heeft ditmaal dus een vrouw – eindelijk iemand van zijn eigen leeftijd – naar zijn moeders hart gescoord, zo blijkt. Ook met Bridget kon Rachel het dus ook goed vinden; zelfs na de breuk tussen haar en André hielden de twee contact. Dat Rachel de moeder van haar kleinzoon, Monique Westenberg (43), echter tien keer niks vond, is nooit een geheim geweest. Na de schokkende showbizzbreuk half maart bleek dan ook dat Monique op weinig sympathie van haar schoonmoeder kon rekenen. Een week later sneerde ze zelfs openlijk naar Monique. Drie weken nadat André Monique verliet, biechtte hij op tóch meer dan vrienden te zijn met Sarah.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders