Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes kapot van verbroken relatie met Mike, maar: ‘enige juiste beslissing’

Rachel Hazes kapot van verbroken relatie met Mike, maar: ‘enige juiste beslissing’

Rachel Hazes kapot van verbroken relatie met Mike, maar: ‘enige juiste beslissing’

Rachel Hazes (51) maakte eerder deze week verdrietig nieuws bekend. Haar relatie met ondernemer Mike bleek na krap een halfjaar gestrand te zijn, zo liet de moeder van André en Roxeanne zelf weten. Op Instagram voegt ze nog het een en ander toe aan haar verklaring.

Statement Rachel Hazes

In de nieuwste editie van Story onthulde Rachel dat haar relatie met Mike voorbij was. “Het gaat me zo aan het hart”, vertelde ze. “Mike is de liefste man die ik de laatste jaren heb gekend. Maar het werkt gewoon niet tussen ons.”

‘Enige juiste beslissing’

Bij een foto van hen samen zegt Rachel dat het stel “in goed overleg besloten heeft om als vrienden uit elkaar te gaan”. “Een moeilijke beslissing, maar wel de enige juiste”, vervolgt de weduwe van André Hazes. “Bedankt voor jullie reacties, al dan niet goed bedoeld. Geniet van de mooie dag en leuke dingen in het leven. Amen.”

Dolverliefd

Begin februari verscheen Rachel voor het eerst met Mike voor de camera’s op een musicalpremière. Daar stond Rachel onder meer Shownieuws te woord, aan wie ze vertelde dat ze het erg leuk hadden samen. “Het is me overkomen, na vijftien jaar. Alles is leuk. Ik kan niet één ding opnoemen, alles is leuk. Hij is heel lief, dat is het belangrijkste.” De twee deden het nog wel rustig aan en hadden nog geen grote toekomstplannen gemaakt, vertelde ze. “Ja, dat weet ik niet, schat. We hebben het naar onze zin nu.”

Lees ook
Rachel Hazes was eíndelijk weer gelukkig, maar relatie met nieuwe liefde Mike alweer gestrand

Toch al samenwoonplannen

In de maanden die volgden werd er inderdaad nog niet officieel samengewoond, maar inmiddels waren er wel plannen om daar op korte termijn verandering in te brengen. Ook Mike’s tienerdochters uit een eerdere relatie logeerden geregeld bij Rachel, op wie ze erg gesteld waren geraakt. De precieze reden van de breuk wordt in het midden gelaten.

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram