Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes over ‘relatiegeruchten’ André en Monique: ‘Voor zijn therapie het belangrijkste’

Rachel Hazes over ‘relatiegeruchten’ André en Monique: ‘Voor zijn therapie het belangrijkste’

Rachel Hazes over ‘relatiegeruchten’ André en Monique: ‘Voor zijn therapie het belangrijkste’

Sinds een aantal maanden bivakkeert André Hazes bij zijn moeder Rachel. Hij komt daar tijdelijk tot rust om te herstellen van zijn emotionele burn-out. Onlangs gaan er veel geruchten in de ronde dat André weer terug bij Monique zou zijn. Moeder Rachel reageert voor het eerst op deze geruchten.

Update

In een interview met RTL Boulevard geeft Rachel Hazes een update over André Hazes tijdens de eerste repetitiedag van de musical Hij gelooft in mij. De volkszanger woont nog altijd bij zijn moeder. Onlangs werd André gespot op de social media van Monique tijdens het schoen zetten met hun zoontje. Op de vraag of Monique en André in de toekomst weer verder gaan zegt ze: ,,Ik denk dat iedere vader naar zijn kind gaat.” Rachel benadrukt nogmaals dat ze graag wil dat iedereen respect heeft voor de situatie en André, maar ook zij zelf met rust laat. ,Ik denk dat het voor André’s verwerking en therapie het allerbelangrijkste is,” aldus Rachel.

Lees ook
Rachel Hazes geeft update over André: ‘Iedere dag gaat het een beetje beter’

Burn-out

Het is geen geheim dat het absoluut niet goed gaat met André. Zijn management maakte in september bekend dat de zanger kampte met een emotionele burn-out. Hij besloot zich terug te trekken en naar Spanje te gaan om tot rust te komen. Op social media was André altijd erg actief, echter is het nu doodstil op zijn Instagram. Op 11 september heeft hij zijn laatste post geplaatst. Concerten en andere optredens zijn allemaal gecanceld. Ook zijn relatie met Sarah van Soelen kwam terecht in zwaar weer. De twee hebben noodgedwongen een pauze in moeten lassen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl & RTL Boulevard | Beeld: Brunopress