Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Huh? André niet, maar Rachel Hazes gaat wél op bezoek bij jarige Sarah van Soelen

Huh? André niet, maar Rachel Hazes gaat wél op bezoek bij jarige Sarah van Soelen

Huh? André niet, maar Rachel Hazes gaat wél op bezoek bij jarige Sarah van Soelen

Rachel Hazes is op vandaag bezoek bij de jarige Sarah van Soelen. En ondertussen schittert André van afwezigheid. De blondine blaast vandaag 26 kaarsjes uit en repost veel foto’s op haar Instagram stories, maar er ontbreekt 1 persoon.  

Kittig kiekje

Vanmorgen plaatste Sarah een kittig kiekje met ballonnen op Instagram. Onder de post wordt ze overladen met lieve felicitaties van volgers en bekend Nederland. Gisteravond werd haar verjaardag al groots gevierd met een heerlijk diner. In Instagram Stories plaatste schoonmoeder Rachel een foto met haar schoondochter in Madame Tussauds, met het wassenbeeld van Hazes Sr. Bij de foto schrijft ze: ‘Gefeliciteerd lieve schat!’ en ‘Tot dadelijk ❤️’. Veel mensen krijgen vraagtekens bij de foto door de afwezigheid van André. Vanmorgen plaatste Sarah een filmpje van bos rozen met daarbij een hartje, zou dit afkomstig van André zijn?

De tekst gaat verder onder de foto.

Sarah-verjaardag

Rozen-sarah

Lees ook
Officiële breuk? ‘André is de grote afwezige op Sarah’s verjaardagsfeestje’

Liefdesbreuk

De hele dag heeft André al niks van zich laten horen, geen felicitatie of enkele foto. Ook tijdens het diner leek de zanger afwezig. Onlangs haalde Sarah zijn initialen uit haar biografie van Instagram en werd ze door volgers gespot zonder haar André-ketting. Al bijna een maand lang gaan er geruchten rond dat er een einde zou zijn gekomen aan de relatie van André en Sarah. Zou dit dan toch het teken zijn van een officiële liefdesbreuk tussen de twee?

Wat denken jullie?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story |