Je bent hier: Home > Celebs > Valt Monique nu wél in de smaak bij haar schoonmoeder? Rachel open over haar hereniging met André

Valt Monique nu wél in de smaak bij haar schoonmoeder? Rachel open over haar hereniging met André

Celebs
Valt Monique nu wél in de smaak bij haar schoonmoeder? Rachel open over haar hereniging met André

Het is geen geheim dat Monique Westenberg (43) en Rachel Hazes (50) nooit goed door één deur hebben gekund. Het moet dan ook een steek onder water zijn geweest toen Bridget wél goed met haar de moeder van de 26-jarige André overweg kon. Maar wat vindt Rachel zelf van de liefdeshereniging van haar zoon?

Op haar vijftigste verjaardag liet het feestbeest, dat arriveerde met haar nieuwe liefde, weten aan RTL Boulevard: “Ik denk wel dat ik een hele goede band heb met mijn kinderen. Het is uniek wat je allemaal met je kinderen hebt mogen delen. Helemaal na het overlijden van André. Wij waren als gezin heel sterk. Maar na het overlijden zijn we nog sterker geworden.”

Altijd goed en gezellig

André kan zich daar alleen maar bij aansluiten. “Mijn moeder en ik zijn natuurlijk al een tijdje weer oké. En dat ik hier dan weer ben… Ja, ik vind het leuk, het is feest. Altijd als mijn moeder bij me is of bij een optreden, is het altijd goed. Altijd gezellig.” Maar hoe vermakelijk de knalfuif van Rachel ook was, kon André na afloop niet wachten om naar huis te gaan.

Hereniging

Monique was de grote afwezige op het feest, maar dat zou te wijten zijn aan een gebrek aan oppas. Geen reden dus voor een bekoelde band tussen schoonmoeder en -dochter. “Voor mij is het allerbelangrijkste dat mijn kind gelukkig is”, benadrukt Rachel. “En met wie of hoe of wat.. als mijn kind maar gelukkig is. Maakt niet uit met wie, nee zeker niet. Als mijn kind maar gelukkig is. Daar wil ik het bij laten.”

Lees ook
En de kleftrein rijdt verder: waarom André zo snel mogelijk naar huis wilde na 50e verjaardag Rachel

Ook geen Roxeanne

Niet alleen Monique mistte het spektakel in het luxe restaurant-café Majestic op De Dam in Amsterdam, ook Roxeanne schitterde van afwezigheid –  nét nu broer en zus weer herenigd leken te zijn. De grote wens van Rachel ging dus niet in vervulling. Eerder vertelde ze aan Story: “Mijn mooiste geschenk zou zijn als Roxeanne en André er dan samen zijn. Ik doe erg mijn best om ze weer samen te krijgen. Geloof me: ik doe niet anders. Iedere moeder wil haar gezin toch bij elkaar hebben? Ik heb twee zulke leuke en fijne kinderen en heb er dan ook vertrouwen in dat ze elkaar weer zullen vinden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee