Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes hoopt André en Roxeanne samen te krijgen: ‘Ik heb er vertrouwen in’

Rachel Hazes hoopt André en Roxeanne samen te krijgen: ‘Ik heb er vertrouwen in’

Rachel Hazes hoopt André en Roxeanne samen te krijgen: ‘Ik heb er vertrouwen in’

Rachel Hazes (49) heeft sinds kort weer contact met haar zoon, maar de band tussen haar beide kinderen – André (25) en Roxeanne (26) – is (nog) niet hersteld. Toch hoopt ze dat de twee over een paar weken samen op haar vijftigste verjaardag zullen verschijnen.

In maart mag de weduwe van André vijftig kaarsjes uitblazen, wat ze hoopt te doen in het bijzijn van zowel André als Roxeanne. Ze zegt er dan ook alles aan te doen om haar kinderen weer bij elkaar te krijgen. “Mijn mooiste geschenk zou zijn als Roxeanne en André er dan samen zijn”, zegt ze tegen Story. “Ik doe erg mijn best om ze weer samen te krijgen. Geloof me: ik doe niet anders.”

Kinderen Rachel

Hoewel het al jaren niet botert tussen Roxeanne en André, denkt Rachel dat ze het ooit wel weer bij zullen leggen. “Iedere moeder wil haar gezin toch bij elkaar hebben? Ik heb twee zulke leuke en fijne kinderen en heb er dan ook vertrouwen in dat ze elkaar weer zullen vinden.”

Lees ook
Rachel Hazes over hereniging André: ‘Ik koester dat ik weer contact heb met mijn kind’

Moeder en zoon

Er is een lange tijd geen contact geweest tussen Rachel en André, mede door zijn relatie met Monique Westenberg (42). Vlak voordat bekend werd dat hun liefde bekoeld was, sloten moeder en zoon elkaar weer in de armen. “Ik koester dat ik weer contact heb met mijn kind”, zei Rachel over de hereniging. Ze gaat dit jaar dan ook vol goede moed in. “Het kan bijna niet beter worden dan 2019, want dat is een goed jaar geweest voor alles en iedereen. We gaan er met z’n allen voor zorgen dat het nieuwe jaar net zo mooi blijft.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP