Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes gespot met beruchte No Surrender-oprichter Klaas Otto

Rachel Hazes gespot met beruchte No Surrender-oprichter Klaas Otto

Rachel Hazes gespot met beruchte No Surrender-oprichter Klaas Otto

Nederland raakt niet uitgepraat over het liefdesleven van de familie Hazes. Zoon André is helemaal gelukkig in de liefde met Anne Rose. Ook lijkt moeder Hazes de liefde weer gevonden te hebben. Rachel werd laatst namelijk gespot met No Surrender-oprichter Klaas Otto. 

Rachel en Otto

Het management van Rachel Hazes heeft bevestigd dat Rachel momenteel veel tijd doorbrengt met Klaas Otto, de oprichter van de notoire motorbende No Surrender. Klaas is in Nederland vrij berucht. Hij kreeg landelijke bekendheid toen hij werd beschuldigd van zware mishandeling, afpersing én het witwassen van een luttele 1,3 miljoen euro. Uiteindelijk heeft Klaas drie jaar en vier maanden in detentie gezeten.

Rachel heeft geen problemen met bad boys en spendeert veel tijd met de voormalige crimineel. “We hebben het gezellig samen. Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt moeten we afwachten”, liet ze aan Story weten. De tijd zal het leren of Rachel en Klaas een relatie met elkaar aangaan.

Lees ook
Dit staat er volgens een paragnost in de sterren geschreven voor André Hazes in 2022

De vriendin van André Hazes

André Hazes is tot over zijn oren verliefd op jeugdvriendin Anne Rose Zonneveld. Ze zijn zelfs al samen naar het buitenland vertrokken. In Spanje vierden ze gezellig samen oud en nieuw. De tortelduifjes blijven verder voornamelijk buiten de spotlights.

Wie is Anne Rose? André kent haar van vroeger uit Vinkeveen. De brunette is sales manager bij het restaurant Mama Kelly en doet ook de administratie van schoonmoeder Rachel Hazes.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress