Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes geeft update over André: ‘Iedere dag gaat het een beetje beter’

Rachel Hazes geeft update over André: ‘Iedere dag gaat het een beetje beter’

Rachel Hazes geeft update over André: ‘Iedere dag gaat het een beetje beter’

Moeder Rachel Hazes houdt ons de laatste weken op de hoogte van het herstel van zoon André. Vandaag liet ze weer wat van zich horen. Het gaat goed met André, maar ze zou graag willen dat de media en de paparazzi hun met rust laat. 

Moeder Rachel

Rachel Hazes laat aan Shownieuws weten dat het goed gaat met André, die herstellende is van een burnout. “Het gaat heel goed en zoals ik al eerder heb medegedeeld zouden wij het heel erg fijn vinden als mensen respecteren dat wij rust willen.” Rachel zou graag willen dat de media en paparazzi hun met rust laten, zodat André rustig kan herstellen.

Het gaat “iedere dag een beetje beter” laat Rachel nog weten over André. “André volgt therapie en het wordt nog een lange rit, maar op het einde komt alles goed. Dat weet ik zeker. Geef hem gewoon wat tijd”, aldus Rachel.

Lees ook
Monique moest kinderwens opgeven door breuk met André: ‘Ik wist dat ik geen kinderen meer zou krijgen’

Wonen bij moeders

André woont sinds een aantal weken weer bij moeder Rachel om te werken aan zijn herstel. Eerder was hij al een tijdje in Spanje om te herstellen, maar nu zit hij weer bij Rachel op de bank. Rachel vindt het heerlijk om haar zoon te verwennen. Eerder liet ze al weten dat ze graag zijn favoriete maaltijd, stamppot met andijvie, voor hem klaarmaakt. André zal helaas voorlopig geen concerten meer geven.

André had een aantal maanden een relatie met Sarah van Soelen. Die relatie leek voorbij op het moment dat André middenin zijn burnout zat, maar Sarah zegt zelf dat de twee alleen een pauze hebben ingelast. Wordt vervolgd…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress