Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel Hazes onthult: dit is de échte reden van de breuk met ex-vriend Mike

Rachel Hazes onthult: dit is de échte reden van de breuk met ex-vriend Mike

Celebs
Rachel Hazes onthult: dit is de échte reden van de breuk met ex-vriend Mike

Rachel Hazes staat nog altijd achter haar beslissing om te breken met haar ex-vriend Mike, zo vertelt ze drie maanden na de relatiebreuk aan Story. “Ik hoef hem nóóit meer te zien.”

Verliefd

Rachel verhuisde onlangs naar het Spaanse Barcelona, waar ze onder de zon geniet van haar nieuwe leven. Kort voor haar verhuizing zette ze een punt achter haar relatie met Mike, over wie ze eerder aan Story vertelde: “Ik had nooit meer verwacht dat ik nog een keer zo verliefd zou worden. En ik merk ook dat ik – op André na – niet eerder zo verliefd op een man ben geweest.”

Weloverwogen beslissing

Toch liep de drie maanden durende relatie op niets uit, maar spijt van de breuk heeft Rachel absoluut niet, zo vertelt ze nu: “Het is een weloverwogen beslissing geweest en dan moet je door, hoe hard dat ook klinkt. We hebben geen contact meer. Daar heb ik ook geen behoefte aan.”

Lees ook 
Rachel Hazes over ruzie met dochter Roxeanne: ‘We zien wel hoe dat verdergaat’

Ex-vriendinnen

Meteen na de breuk meldden zich twee ex-vriendinnen van Mike bij Story, die claimden nog grote sommen geld van hem tegoed te hebben. Was die kant van Mike mogelijk ook de reden dat Rachel afhaakte? “Laat ik het voorzichtig zeggen: ik hoef hem nóóit meer te zien. Daarvoor staat er bij mij te veel op het spel.”

Monique Westenberg

Wie Rachel ook niet per se meer hoeft te zien is schoondochter Monique Westenberg. Hoewel het tussen haar en André sinds een tijd weer helemaal koek en ei is, zit een band met haar schoondochter er niet in. “Monique zie ik ook niet. Daar heb ik geen behoefte aan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee