Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rachel heeft tegen wil in géén contact met kleinzoon Dré: ‘Monique stuurt mijn cadeaus terug’

Rachel heeft tegen wil in géén contact met kleinzoon Dré: ‘Monique stuurt mijn cadeaus terug’

Rachel heeft tegen wil in géén contact met kleinzoon Dré: ‘Monique stuurt mijn cadeaus terug’

Dat Rachel Hazes (51) en Monique Westenberg (43) niet met elkaar door één deur kunnen, is nooit een geheim geweest. Dat ze geen contact hebben sinds de breuk van haar ex-schoondochter en zoon André, is dan ook absoluut geen verrassing. Maar een band met haar kleinzoon heeft Rachel helaas ook niet, zo vertelt ze teleurgesteld in een gloednieuw interview. 

Contact Rachel en kleinzoon Dré

André en zijn nieuwe geliefde – ínclusief schoonfamilie – waren uiteraard aanwezig bij de opening van Rachel’s theebar in Amstelveen, maar de kleine Dré was niet bij het feestelijke moment. “Ik heb geen contact met mijn kleinzoon. Dat zijn keuzes die voor mij gemaakt worden”, vertelt Rachel erover in Story. “Daar moet ik me bij neerleggen. Ik laat iedereen in z’n waarde.”

Cadeautjes

Rachel wil zich naar eigen zeggen niet belangrijker maken dan ze is en dus respecteert ze de keuze van Monique. “Als zij vindt dat kleine André geen contact met zijn oma mag hebben, dan is dat zo”, vervolgt ze. “Ik heb mijn best gedaan en stuur kleine André geregeld cadeautjes. Maar die cadeautjes worden door Monique teruggestuurd. Die worden niet geaccepteerd. Dat doet zeer. Daar heb ik hartenpijn van…”

Lees ook
‘Uitgekotste’ Rachel reageert op Instagram op snoeiharde Hazes-column van Angela de Jong

Bijzondere band Rachel en Sarah

Hoewel Rachel nooit een goede band heeft gehad met Monique, heeft ze haar nieuwe schoondochter wél volledig in de armen gesloten. Onlangs deelde de weduwe van André een liefdevolle foto met Sarah op Instagram, waarbij ze enkel en alleen een veelzeggend rood hartje plaatste. De 25-jarige influencer deelde een paar dagen eerder, op Moederdag, een soort liefdesverklaring aan Rachel. “Fijne moederdag! Ik hou van je”, schreef ze bij een tweetal foto’s, met daarbij een rood hartje. Dat Rachel Sarah ook waardeert, blijkt ook uit haar reacties onder Sarah’s posts. Onder een zoenfoto van Sarah en André – met het bijschrift “jij bent mijn happy place” – laat ze twee hartjes achter.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram