Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes woont weer bij zijn moeder Rachel: ‘Het gaat iedere dag beter met hem’

André Hazes woont weer bij zijn moeder Rachel: ‘Het gaat iedere dag beter met hem’

André Hazes woont weer bij zijn moeder Rachel: ‘Het gaat iedere dag beter met hem’

Het was drie avonden lang weer een groot feest in de Belgische Lotto Arena. Iedereen kon weer gezellig meezingen en dansen op de muziek van André Hazes. Rachel Hazes is hier onwijs trots op, maar laat ook weten dat ze er enorm van baalt dat haar zoon André er niet bij kan zijn. 

Slotapplaus

Rachel praat na afloop van Vlaanderen zingt Hazes voor het eerst over de burn-out van André. “Echt jammer dat hij hier niet aanwezig kan zijn”, zegt ze tijdens het slotapplaus. “Want André keek echt uit naar deze concerten. Maar het gaat iedere dag een beetje beter met hem. Hij woont nu bij mij thuis en wordt heel hard verwend.”

Goede zorg

Volgens HLN.be kookt Rachel iedere dag voor hem. “Vaak stamppot met andijvie, zijn lievelingskost. Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig. Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. ‘Het enige wat jij hier zelf moet doen, is kauwen’, lach ik dan.”

Emotionele burn-out

In september kwam naar buiten dat André last zou hebben van een emotionele burn-out. Zijn management liet toen weten dat hij de komende tijd nodig had ‘om weer op kracht te komen’. Dit zou alles te maken hebben met de onrustige tijd die André zou hebben meegemaakt afgelopen maanden. “Het gemis aan optredens en de onzekerheid die de coronapandemie met zich meegebracht hebben, en de ont

Relaties

Monique Westenberg en André Hazes lieten eerder dit jaar weten niet meer samen te zijn. Niet lang daarna kreeg de zanger een relatie met influencer Sarah van Soelen. Het is niet bekend of de twee nog steeds samen zijn, daar willen ze beide namelijk geen uitspraak over doen.

Lees ook
Roxeanne Hazes over broertje André: ‘Gun het André om beste versie van zichzelf te worden’

Lange rit

Rachel laat verder nog weten dat André er momenteel alles aan doet om er weer bovenop te komen. “André volgt momenteel therapie en het wordt nog een lange rit, maar op het einde komt alles goed”, vertelt ze. “Dat weet ik zeker. Geef hem gewoon wat tijd.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress