Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jammer hè, Frans? Quote schat vermogen Bauer íets te hoog in

Jammer hè, Frans? Quote schat vermogen Bauer íets te hoog in

Celebs
Jammer hè, Frans? Quote schat vermogen Bauer íets te hoog in

Frans Bauer is lang niet zo rijk als zakenblad Quote beweert. De volkszanger reageerde in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10 vol verbazing op de bewering dat hij een vermogen van zo’n veertien miljoen euro zou hebben.

Lees ook
Is Frans Bauer binnenkort te zien in een nieuwe realityserie?

“Hoeveel zei je? Veertien miljoen euro op de bank? Op welke bank dan?”, grapte Frans. “Nee, even zonder dollen. Dat zijn bedragen die ik in de verste verte niet heb. Het zou waanzinnig zijn als het wel zo was, maar ik weet niet wie dit allemaal schrijft. Onzin.”

‘Zijn ze Guus vergeten?’
De zanger vindt het opmerkelijk dat hij volgens Quote rijker is dan bijvoorbeeld Guus Meeuwis. “Ik doe niet eens stadionshows, ik zou veel lager moeten staan dan bijvoorbeeld Guus Meeuwis en De Toppers. Zijn ze Guus vergeten dan?”

Volgens Quote is Tiësto de Nederlandse artiest met het grootste vermogen. De dj voert het lijstje ‘rijke Nederlandse artiesten’ aan met een fortuin van honderd miljoen euro. Ook Gordon, Hardwell en Armin van Buuren hebben volgens Quote miljoenen op de bank staan. Het zakenblad baseert zich onder meer op jaarverslagen van bedrijven van de BN’ers.

‘Frans liegt!’
Quote publiceerde vanmiddag, in reactie op de uitlatingen van Frans van vanmorgen, het jaarverslag van Frans Bauer Holding. “Frans Bauer liegt! Hij heeft echt wel veertien miljoen”, aldus het zakenblad in een nieuw artikel met het zogenoemde ‘bewijs’. “Wij weten waar we het over hebben.”

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Shoppen is altijd een goed idee