Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Quinty Trustfull emigreert naar Milaan!

Quinty Trustfull emigreert naar Milaan!

Quinty Trustfull emigreert naar Milaan!

Televisiepresentatrice Quinty Trustful gaat Nederland verlaten. Ze reist samen met haar zoon en dochter haar man achterna naar Italië. Haar echtgenoot Orlando gaat in Milaan aan de slag als assistent van Frank de Boer, de nieuwe coach van voetbalclub Internazionale.

Trots
“Als je het over een te gekke club hebt, heb je het wel over Inter. Het is fantastisch”, glunderde Quinty woensdag in RTL Boulevard. “Ik heb in een minuut wel tien keer gezegd: ik ben zo trots op je!”

Acuut naar Nederland
Het besluit om deze grote stap te zetten, kwam geheel onverwachts terwijl het gezin op vakantie was. Ze moesten de reis dan ook onderbreken. “We waren lekker een klein weekje weg met het gezin toen Frank zondagavond belde en zei: gefeliciteerd, we gaan naar Milaan. We zouden tot donderdag in Valencia blijven, maar moesten acuut terug naar Nederland.”

Huizenjacht
Quinty en Franks vrouw Helen gaan volgende week op huizenjacht. “We gaan waarschijnlijk volgende week die kant op. We willen graag bij elkaar in de buurt wonen.” Een Italiaanse tv-carrière ziet Quinty nog niet zitten. “Eerst dit allemaal maar eens op de rails zetten, dan zien we wel verder.”

Opnamedagen
Vooralsnog zal Quinty gewoon haar programma Koffietijd blijven presenteren samen met haar collega’s Loretta Schrijver en Pernille La Lau. Alleen zullen de opnamedagen nu meer achter elkaar geplakt worden, waardoor het voor Quinty en haar collega’s mogelijk is om samen te blijven werken. Want het grootste deel van de tijd zal Quinty vanaf nu in Milaan te vinden zijn!

Bekijk hieronder een aantal foto’s die Quinty deelde via Instagram.

 

 

Bron: Telegraaf

Lees ook: