Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De gigantische piemel van Brad in Sex/Life blijkt tóch prothese

De gigantische piemel van Brad in Sex/Life blijkt tóch prothese

De gigantische piemel van Brad in Sex/Life blijkt tóch prothese

Iedereen heeft het erover: de Netflix-serie Sex/Life. We volgen daarin het verhaal van huismoeder Billie, die getrouwd is met Cooper, maar eigenlijk nog denkt aan de stomende sex met ex Brad. En die Brad, die lijkt (als je het hebt gezien, weet je over welke scène dit gaat) een joekel van een piemel te hebben. 

Prothese piemel voor Brad in Sex/Life

Lijkt, inderdaad, want nu blijkt dat er gebruik is gemaakt van een prothese. Waar eerst de geruchten rondgingen dat Adam Demos, de acteur die Brad speelt, inderdaad nogal groot geschapen is, maakt iemand van de afdeling prothese nu bekend dat er gebruik gemaakt is van een prothese in Sex/Life.

Brad en Billie: ook in het echt lovers

Adam liet er in interviews zelf weinig over los en ook zijn tegenspeler, Sarah Shahi, zegt er niets over. Hoewel zij het zou moeten weten, want naast dat ze in de serie gepassioneerde lovers zijn, vormen ze in het echte leven ook een setje. Ook de producent van de show blijft er stil over, zij zegt in een interview met Collider: “Ik krijg die vraag heel vaak, maar ik kan er niets anders over zeggen dan wat Adam zelf zegt: ‘A gentleman never tells’.”

Lees ook: 
Déze op een boek gebaseerde dramaserie over een onmogelijke liefde verschijnt bíjna op de buis

Niet alleen de piemel is nep

Maar niet alleen voor de piemel van Adam is een prothese gebruikt, zo is nu bekend. Ook de borsten van actrice Sarah Shahi zijn niet echt, tenminste, in de scènes waarin ze borstvoeding geeft. Kortom: we wisten natuurlijk al wel dat we niet alles op social media en op tv moeten geloven, maar dat wordt nu toch maar eens extra bevestigd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Newsweek | Beeld: Still