Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zó ziet prinses Amalia eruit als ze 50 jaar is (en ze lijkt sprekend op haar ouders)

Zó ziet prinses Amalia eruit als ze 50 jaar is (en ze lijkt sprekend op haar ouders)

Zó ziet prinses Amalia eruit als ze 50 jaar is (en ze lijkt sprekend op haar ouders)

In december mag prinses Amalia alweer achttien kaarsjes uitblazen. Nu de prinses steeds meer op haar ouders begint te lijken: zal dat ook zo zijn als ze straks de leeftijd van haar moeder heeft?

Prinses Amalia later

Het zal nog even duren voordat het zover is, maar veel mensen zijn erg nieuwsgierig of de prinses meer op haar moeder of haar vader zal gaan lijken. Daarom riep Libelle de hulp in van portrettekenaar Pieter van den Broek. Hij schetste een tekening van Amalia, maar dan dertig jaar ouder.

Zo zal onze prinses er uit zien, naar de verwachting van Pieter, als ze vijftig is:

Net als haar ouders

Wat duidelijk moge zijn, is dat prinses Amalia sprekend op haar ouders zal gaan lijken. Als we de portrettekenaar mogen geloven, wordt ze een perfecte mix van de koning en koningin. Van haar moeder heeft ze haar ogen en neus, en van haar vader heeft ze de mond en wangen. Of prinses Amalia er echt zo uit gaat zien weten we natuurlijk pas over dertig jaar, maar dat ze al sprekend op haar ouders gaat lijken, is nu al zichtbaar.

Dubbelganger

Naast dat prinses Amalia net een kloon van haar ouders zal worden, had de prinses al een dubbelganger, namelijk de Nederlandse Anne-Roos Schilder. De TikTokker lijkt volgens haar volgers sprekend op de prinses. “Ik die een doodnormale TikTok plaats. En dan ineens heel Nederland in mijn comments die zeggen dat ik op Amalia lijk”, aldus Schilder in een van uploads. “Ik snap dat sommige mensen het zien, maar het valt wel mee.”

@anneroosschilderthe only right way to use this sound #fyp♬ Weeeeh – ????????♥️✨

Sociale media

Voor alle fans van het koningshuis: of Amalia en haar zusjes Ariane en Alexia zelf op TikTok zitten, is helaas onbekend. Wel klonk maanden geleden het gerucht dat de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima een account op Instagram zou hebben.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Brunopress