Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prinses Amalia is overspoeld met leuke verjaardagskaarten: ‘Dit heeft mij enorm blij gemaakt’

Prinses Amalia is overspoeld met leuke verjaardagskaarten: ‘Dit heeft mij enorm blij gemaakt’

Prinses Amalia is overspoeld met leuke verjaardagskaarten: ‘Dit heeft mij enorm blij gemaakt’

Prinses Amalia werd begin december achttien jaar oud. De afgelopen weken werd ze daarom overspoeld met felicitaties en heel veel verjaardagskaarten. Amalia bedankt iedereen op Instagram met een foto waarop ze bedolven ligt onder de verjaardagskaarten.

Verjaardagskaarten Amalia

Op 7 december mocht Amalia achttien kaarsjes uitblazen. Een bijzondere gebeurtenis. Zeker omdat ze nu officieel koningin kan worden, als haar vader besluit om af te treden. Ook werd ze de dag na haar verjaardag benoemd tot erelid van de Raad van State, waar ze zich kan voorbereiden op haar taken als koningin.

Op de Instagram van het Koninklijk Huis laat Amalia weten dat ze heel erg blij is met alle felicitaties en verjaardagskaarten die ze heeft ontvangen. Op de foto ligt ze bedolven onder allemaal verjaardagskaarten. “De afgelopen weken ben ik overspoeld met felicitaties en verjaardagskaarten. Dit heeft mij enorm blij gemaakt. Graag wil ik iedereen hiervoor bedanken!”, laat de prinses weten.

Lees ook
Wie wordt eigenlijk de troonopvolger als prinses Amalia geen kinderen krijgt?

Reacties

Fans van prinses Amalia vinden het super leuk dat de prinses zo’n spontane foto deelt met haar volgers. Sommige mensen herkennen zelfs de kaart die ze zelf hebben verstuurd. “Mooi mens, wat een leuke manier om iedereen te bedanken. Hopelijk kijk je met plezier en positief terug op een toffe 18e verjaardag!!! De negatieve reacties maar proberen te negeren.”, zegt een volger. “Wat een heerlijke foto! Een jonge meid die heeft genoten van haar verjaardag”, zegt een ander.

Genoten van haar verjaardag, dat heeft Amalia zeker. Het koningshuis kwam in opspraak, omdat ze een verjaardagsfeest hadden gegeven waarbij er geen rekening werd gehouden met de coronaregels. Er mochten officieel maar vier gasten aanwezig zijn, maar het schijnt dat tientallen mensen langs zijn geweest om de verjaardag van de prinses te vieren. Het koningshuis kreeg daarom veel kritiek. Erg slim was dit feestje misschien niet, maar je wordt maar één keer achttien jaar, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: BrunoPress