Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prins Louis viert vandaag zijn derde verjaardag en trotse ouders William en Kate delen nieuwe foto

Prins Louis viert vandaag zijn derde verjaardag en trotse ouders William en Kate delen nieuwe foto

Prins Louis viert vandaag zijn derde verjaardag en trotse ouders William en Kate delen nieuwe foto

De kleine prins Louis is jarig en mag vandaag 3 kaarsjes uitblazen. Zijn ouders William en Kate zijn apetrots en plaatsen op Instagram een nieuwe foto van hun jarige knul. Op het kiekje zien we Louis breedlachend op een rood fietsje. De foto is eerder deze week gemaakt door Kate, vlak voordat Louis naar de Willcocks Nursery School in Kensington vertrok voor zijn eerste dag op de kleuterschool.

Prins Louis jarig

Louis is de jongste van het kroost van William en Kate. Hun oudste zoon prins George is 7 jaar en wordt op 22 juli 8 jaar. Dochter Charlotte is 5 en mag al bijna 6 kaarsjes uitblazen. Zij is namelijk op 2 mei jarig. De verjaardag van Louis is niet de enige verjaardag bij de Britse royals deze week. Afgelopen woensdag werd koningin Elizabeth 95 jaar.

Kleuterschool

Prins Louis ging deze week voor het eerst naar de kleuterschool. Ook prinses Charlotte ging eerst naar de Willcocks Nursery School in Kensington voordat zij naar de basisschool ging. Op onderstaande foto is te zien dat de kleine prins veel zin had in zijn eerste dag op de school. Zijn ouders schrijven bij het kiekje: “Morgen drie! ?  Eerder deze week genomen door de hertogin voordat hij naar zijn eerste dag op de kleuterschool vertrok. De hertog en de hertogin zijn verheugd om een nieuw beeld van prins Louis te delen.?”

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Deze codewoorden gebruikt Kate Middleton als haar kinderen stout zijn

Geboorte

Prins Louis werd geboren op maandag 23 april 2018 om 12:01 uur (Nederlandse tijd) in het St. Mary’s Hospital in Londen. Een aantal dagen later werd zijn naam pas bekend gemaakt aan het volk: Louis Arthur Charles. Louis is vijfde in de lijn van de Britse troonopvolging.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP