Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Iets te impulsief geweest Harry? ‘Prins heeft spijt van openhartige Oprah-interview’

Iets te impulsief geweest Harry? ‘Prins heeft spijt van openhartige Oprah-interview’

Iets te impulsief geweest Harry? ‘Prins heeft spijt van openhartige Oprah-interview’

We zaten allemaal aan de buis gekluisterd toen Harry en Meghan aanschoven bij Oprah om te praten over hun vertrek uit het Britste koningshuis. Nadat Meghan openhartig vertelde over wat er zich binnen de paleismuren afspeelde, schoof ook prins Harry even aan. Vol overtuiging liet hij weten blij te zijn om niet meer vast te zitten in “de instantie.” Nu, anderhalve maand later, lijkt het er toch op dat Harry iets te impulsief is geweest. Sterker nog, de prins heeft spijt van het interview.

Prins Harry interview

Dat meldt schrijver Duncan Larcombe, die ook een biografie over het leven van de prins op zijn naam heeft staan. De Britse journalist stelt in een interview met Closer Magazine dat prins Harry toezegde uit frustratie rondom de situatie in het koningshuis.

Impulsief

Duncan Larcombe viel meerdere malen in de prijzen met zijn journalistieke werk en is al jaren Royal Editor voor The Sun. De man omschrijft Harry in het onlangs verschenen interview als ‘opvliegerig’ en stelt dat de prins erg impulsief is. Zo dacht hij volgend Larcombe ook niet goed na over de gevolgen van het Oprah-interview.

Gekwetst en boos

“Prins Harry is een heethoofd en handelt vanuit zijn emoties”, begint de journalist. “Harry was overduidelijk gekwetst en boos over Meghans ervaring met de royals en gebruikte het interview om dat eruit te gooien”, vervolgt Duncvan Larcombe.

Spijt

De journalist besluit: “Maar ik heb geen enkele twijfel dat hij zich, eenmaal thuis, beschaamd en ongemakkelijk voelde. Hij moet nu dealen met de consequenties. Ik geloof dat hij spijt heeft van het interview, en misschien zijn beslissing de koninklijke familie vaarwel te zeggen.”

Troonopvolging

Harry trouwde in mei 2018 met Meghan. Een jaar later werd hun eerste kindje Archie Harrison geboren. Het is nog niet duidelijk wanneer Meghan is uitgerekend. Hun tweede kindje wordt achtste in de lijn van troonopvolging. Prins Charles is nog steeds degene die als eerste in aanmerking komt om koningin Elizabeth op te volgen. Zijn oudste zoon prins William is tweede in de lijn van troonopvolging. Archie staat een plekje voor hem of haar. Aan Oprah vertelden Harry en Meghan dat ze van plan zijn het op twee kinderen te houden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Oprah (@oprah)

Bron: Viva.nl | Beeld: Still, Instagram