Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prins George geniet met zijn ouders van EK-finale (met schattige beelden!)

Prins George geniet met zijn ouders van EK-finale (met schattige beelden!)

Prins George geniet met zijn ouders van EK-finale (met schattige beelden!)

Gisteravond vond de EK-finale plaats in Londen. Zoals te verwachten, was prins William samen met zijn vrouw Catherine in het stadion om de wedstrijd te bekijken. Maar oudste zoon George had geluk: hij mocht ook mee. En dat vond ‘ie een partijtje fantastisch. Je zíet ‘m genieten! 

William en George bij EK-finale

Na de eerste goal van Engeland springt George op en klapt hij net als zijn ouders vol overgave voor Luke Shaw die het eerste punt maakte. Het is voor de zevenjarige prins niet de eerste EK-wedstrijd die hij bijwoont. Bij het duel tegen Duitsland zat hij ook op de tribune. William heeft meerdere EK-wedstrijden bijgewoond. Niet gek, want hij is president van de FA, de Engelse voetbalbond.

Tekst gaat verder onder Tweet 

Vol overgave aanmoedigen

Maar ook beelden van de bijna 8-jarige George die met zijn vader uitbundig het vroege doelpunt van Engeland vierde en vervolgens zijn moeder een dikke knuffel gaf gingen de wereld over. Na de eerste goal van Engeland springt George op en klapt hij net als zijn ouders vol overgave voor Luke Shaw die het eerste punt maakte. Op Twitter smelt iedereen van het enthousiaste prinsje.

Tekst gaat verder onder Tweets. 

Lees ook: 
Net zijn broer George! Royals delen nieuwe fotoreeks van jarige prins Louis (2)

Uitslag EK-finale

Alle aanmoedigingen ten spijt, helaas heeft het Engelse team het onderspit gedolven tegen de Italianen. Tijdens de strafschoppen was het Italiaanse team sterker. En daarmee zijn zij voor de tweede keer Europees kampioen geworden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, ANP | Beeld: ANP