Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat lief: dit is waarom prins George een pak aan had tijdens de EK-finale

Wat lief: dit is waarom prins George een pak aan had tijdens de EK-finale

Wat lief: dit is waarom prins George een pak aan had tijdens de EK-finale

Afgelopen zondag was de EK-finale voetbal in Londen. Italië en Engeland streden om de titel en de Italianen wisten als ware winnaars uit de wedstrijd te komen. Toch heeft prins George, de oudste zoon van prins William en Kate, zichtbaar genoten. Hij mocht namelijk met zijn ouders mee naar de wedstrijd. En dat ook nog eens strak in pak.

Prins George EK-finale

Prins George heeft het dus voor elkaar gekregen om met zijn ouders mee te gaan naar de EK-finale in Londen. Royal-expert Duncan Larcombe vertelt tegen OK Magazine dat de kleine prins zijn ouders heeft gesmeekt om mee te mogen. “William zou hem normaal gesproken nooit mee hebben genomen, omdat hij daar aanwezig was als voorzitter van The Football Association” (de Engelse voetbalbond, red.), zegt de verslaggever.

In pak

De zevenjarige George weet dus heel goed weet wat ‘ie wil. Er was nogal wat kritiek van buitenstaanders, omdat de prins in een pak bij de wedstrijd verscheen. Wat blijkt? Dat heeft-ie helemaal zelf uitgekozen. Hij wilde namelijk net als zijn vader ook in pak naar de finale kijken *smelt*.

Lees ook
Híer shop je de prachtige (betaalbare!) oorbellen die Kate droeg tijdens EK-finale

Andere duels

Het was voor de prins niet de eerste EK-wedstrijd die hij bijwoonde. Bij het duel tegen Duitsland zat hij ook op de tribune. William heeft nog weer meer EK-wedstrijden bijgewoond. Niet gek, aangezien hij dus de president van de FA is. Bij de wedstrijd tegen Italië, de finale dus, was het overduidelijk dat George genoot van zijn tijd daar. “Prince George having the time of his life“, luidt iemand op Twitter met een video waarin te zien is hoe de prins uitbundig juicht voor zijn land.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Libelle, Twitter | Beeld: Twitter, Brunopress