Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prince Charming Marvin en Ferdi gaan trouwen: ‘Je zou me compleet gelukkig maken als ik jou mijn man mag noemen’

Prince Charming Marvin en Ferdi gaan trouwen: ‘Je zou me compleet gelukkig maken als ik jou mijn man mag noemen’

Prince Charming Marvin en Ferdi gaan trouwen: ‘Je zou me compleet gelukkig maken als ik jou mijn man mag noemen’

Het tweede seizoen van Prince Charming is vanaf vandaag te zien op Videoland. En in de eerste aflevering zien we de tortelduifjes Marvin en Ferdi uit het eerste seizoen die de nieuwe kandidaten een bezoekje brengen. En heel leuk nieuws: Ferdi heeft Marvin ten huwelijk gevraagd!

Marvin en Ferdi gaan trouwen

Marvin Wijnans en Ferdi Pool zijn sinds de opnames van het eerste seizoen van Prince Charming helemaal gek op elkaar. Ze kochten dit jaar samen een huis in Groningen en zijn het perfecte koppel. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Marvin en Ferdi reizen af naar Italië om de nieuwe deelnemers van Prince Charming te ontmoeten. Maar voordat ze de kandidaten een hart onder de riem steken, doet Ferdi een romantische liefdesverklaring aan Marvin. En ja hoor, Ferdi gaat op één knie en vraagt Marvin ten huwelijk! Pak de tissues er maar bij, want het is super romantisch!

“Ik werd jouw nummer twee, maar gelukkig hebben we elkaar bij thuiskomst in Nederland weer gevonden. Ik weet ook zeker dat inmiddels elkaars nummer één zijn.” Ik word heel blij van jou, ik vind je leuk, ik vind je lief. Je maakt mij een gelukkiger mens”, zegt Ferdi. “Maar je zou me compleet gelukkig maken als ik jou mijn man mag noemen. Lieve Marvin, wil je met me trouwen?”. Marvin zegt volmondig ja!

Tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Lees ook
Wil je zien: dit zijn de 12 knappe kandidaten voor het nieuwe seizoen van Prince Charming

Prince Charming

Het nieuwe seizoen van Prince Charming speelt zich dit jaar ook af in Italië. Dit maal is 28-jarige Chris de prins. Hij woont in Amsterdam en werkt als HR Development Adviseur. Hij houdt van sporten en is zeker niet vies van een feestje. En hij is heel knap. De eerste twee afleveringen van het tweede seizoen kun je nu kijken bij Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Videoland | Beeld: still Videoland