Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prachtig: Miss Montreal schrijft liedje voor ongeneeselijk zieke Tijn

Prachtig: Miss Montreal schrijft liedje voor ongeneeselijk zieke Tijn

Prachtig: Miss Montreal schrijft liedje voor ongeneeselijk zieke Tijn

Afgelopen woensdag bracht Tijn een bezoekje aan het Glazen Huis te Breda. Zijn ‘Lak-aan-actie’ ging gelijk als een trein, en bekend en onbekend Nederland lakte haar nagels voor het goede doel. Het streefbedrag was het ophalen van 100 euro, maar binnen slechts twee dagen staat de teller al op 1 miljoen. Wauw!

Zeldzame ziekte
De 6-jarige Tijn is ongeneeslijk ziek. Hij heeft hersenstamkanker (DIPG), wat een zeldzame ziekte is. De ziekte wordt jaarlijks maar bij vijftien tot twintig kinderen vastgesteld. Heel Nederland is van de kleine Tijn gaan houden, want op de crownfundingsactie voor Tijn is al meer dan een ton gestort. Met dit geld kunnen de ouders van Tijn meer tijd met hem doorbrengen.

Dankbaarheid
Zangeres Miss Montreal schreef speciaal voor Tijn een nummer, en dat zorgde voor kippenvel alom. “Voor het eerst in een hele lange tijd kwamen er tranen. Niet van verdriet, maar uit vreugde en dankbaarheid”, zei de vader van Tijn op 3FM. “In de auto hier naartoe hebben we het nummer nog zes keer geluisterd om zeker te weten dat we niet weer in tranen zouden uitbarsten.”

Beluister het nummer hieronder.

Bron: RTL, 3FM, Twitter

Lees ook: